Δεν πίστευε ο Ουίλμπεκιν στη «μαγεία» των 65.000 Ενωσιτών στο ΟΑΚΑ

ΑΕΚ: «Το μαχαίρι να φτάσει στους θύτες»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kosmos1-κοσμοςΠρώτη γεύση από την ΑΕΚ πήρε χθες το απόγευμα ο Σκότι Ουίλμπεκιν παρακολουθώντας από την εξέδρα το ρεσιτάλ των παικτών του Σάκοτα επί της Κηφισιάς. Ο Αμερικανός γκαρντ έδειχνε ενθουσιασμένος από την ομάδα. Εκεί που έπαθε…πλάκα όμως, ήταν με τον κόσμο. Μετά το τέλος του ματς σε πηγαδάκι που δημιουργήθηκε με τον Μάκη Αγγελόπουλο και τον Σταύρο Δουβή, έδειχνε ενθουσιασμένος με την ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Και όταν του είπαν πως αυτό δεν είναι τίποτα, ο Ουίλμπεκιν «τρελάθηκε».

«Είναι φοβερός ο κόσμος. Ειδικά αυτό που κάνουν με την ανταλλαγή συνθημάτων, μου αρέσει πολύ», έλεγε ο Ουίλμπεκιν. «Καλά, σήμερα δεν είδες τίποτα. Το γήπεδο ήταν άδειο. Που να δεις τι θα γίνει στα μεγάλα ματς», τον προϊδέασαν οι «κιτρινόμαυροι» υπεύθυνοι. Ο Αμερικανός γκαρντ αποδείχτηκε δύσπιστος και οι αποδείξεις ήρθαν αμέσως. Στο κινητό του Μάκη Αγγελόπουλου γκουγκλαρίστηκε η εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι Ενωσίτες στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ο Ουίλμπεκιν τα έχασε. «Μου κάνετε πλάκα; Είναι δυνατόν να μαζεύτηκε τόσος κόσμος για ένα παιχνίδι;».

Ο Ουίλμπεκιν δεν πίστευε στα μάτια του. «Είναι τρομερό 17.000 για ένα παιχνίδι», είπε στον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ. «Όχι 17.000, 70.000 είχαν μαζευτεί», τον διόρθωσαν. Ο Αμερικανός ενημερώθηκε πως η ΑΕΚ στο μπάσκετ έχει μαζέψει ήδη περίπου 10.000 στα παιχνίδια της και στα μεγάλα ντέρμπι που έρχονται, μπορεί να ξεπεράσει αυτό το φράγμα. Και ο Ουίλμπεκιν έδειχνε να ανυπομονεί για να νιώσει ανάλογες στιγμές, μοναδικές στην καριέρα ενός αθλητή.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X