Η πιο εντυπωσιακή και φαντεζί ΑΕΚ όλων των εποχών εμφανίζεται στα παρκέ της Α1

Ετοιμη για μεγάλα ρεκόρ η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

herston-english-mensa-bonsou-sakota-χερστον-ινγκλις-μενσα-μπονσου-σακοταΟι συγκρίσεις με το παρελθόν δεν είναι πάντα δόκιμες. Ειδικά σε αθλήματα όπως το μπάσκετ, όπου στο πέρασμα των ετών έχουν αλλάξει πολλά στη δομή και τη φιλοσοφία του αθλήματος. Ωστόσο, αυτό που πιστοποιεί κάθε θεατής αγώνων αυτής της ΑΕΚ είναι πως πρόκειται για την πιο εντυπωσιακή και φαντεζί ομάδα που εμφανίστηκε ποτέ με τα «κιτρινόμαυρα». Ενας σύλλογος που είδε στο τμήμα μπάσκετ να εμφανίζονται οι μύθοι του ΄68, ο τεράστιος Ραμπίδης, οι «μοϊκανοί» των πέτρινων χρόνων, η χρυσή φουρνιά Ελλήνων στο πρωτάθλημα του 2002, τώρα βλέπει τη δημιουργία μίας νέας ομάδας που διαλύει τα πάντα στο διάβα της.

Η ΑΕΚ του Μενσά Μπονσού, του Ινγκλις, του Χέρστον και των υπόλοιπων παιδιών προσφέρει απίστευτο και θεαματικό μπάσκετ. Ηδη, οι αντίπαλοι την αναγάγουν σε ομάδα Ευρωλίγκας, οι φίλοι σπεύδουν κάθε εβδομάδα και περισσότεροι για να δουν άθλημα και θέαμα. Ετσι ήρθε η 40άρα στην Πάτρα, έτσι προέκυψαν οι 50+ πόντοι στο ημίχρονο του αγώνα με την Κηφισιά και η νέα διαφορά των 24 πόντων. Προσέξτε: τέτοια διαφορά, με μια ομάδα που είναι για πολύ ψηλά και όταν η ΑΕΚ τη νίκησε στον πρώτο γύρο θεωρήθηκε υπέρβαση.

Οι Ενωσίτες γεμίζουν αυτοπεποίθηση και τα απογεύματα στο ΟΑΚΑ απέκτησαν ξανά ουσία. Το πρώτο βασικό χαρακτηριστικό που κερδίζει η ΑΕΚ είναι το θέαμα. Σκηνές που θα μπορούσαν να αποτελούν χάι λάιτ διαδραματίζονται σε κάθε παιχνίδι, ο Σάκοτα έχει λύσεις πρώτης γραμμής στη διάθεση του. Φαίνεται μάλιστα, πως με την προσθήκη και την ενσωμάτωση και του Ουίλμπεκιν, η Ενωση βρίσκει και ακόμα έναν παίκτη στην περιφέρεια, που θα μπορεί να συνεισφέρει σε άμυνα, ασίστ και καλάθια.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X