Να "καθαρίσει" και την Κηφισιά θέλει η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (15:00, LIVE WEB RADIO enwsi.gr)

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÐÁÐÁÍÔÙÍÉÏÕ ÌÐÁÔÉÓÔÁ  ÁÅÊ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ PAPANTONIOU BATISTA  AEK - PANATHINAIKOS (BASKET LEAGUE 2014-2015)Η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα την Κηφισιά (15:00, LIVE WEB RADIO enwsi.gr) για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League, με την ανάγκη για νίκη να είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική.

Η Βασίλισσα προέρχεται από δύο μεγάλες νίκες, αυτήν με τον Πανελευσινιακό εντός έδρας αλλά και το μεγάλο διπλό στην Πάτρα, όπου οι αθλητές του Ντράγκαν Σάκοτα πήραν τη νίκη με διαφορά 41 πόντων.

Στο ίδιο… μότο θέλει να συνεχίσει η Ένωση απέναντι στην Κηφισιά με την χθεσινή ήττα του Άρη από τον ΚΑΟΔ να της δίνει ένα επιπλέον μεγάλο κίνητρο για τη νίκη.

Οι «κιτρινόμαυροι» με τη νίκη απέναντι στην Κηφισιά μπαίνουν σε τροχιά τετράδας και βρίσκονται μια ανάσα από τον Άρη (σε απόσταση 2 βαθμών), που είναι μαζί με τον ΠΑΟΚ βασικούς της αντίπαλος για την είσοδο στην τετράδα πριν τη λήξη της κανονική διάρκειας του πρωταθλήματος.

Να σημειώσουμε πως ο Λεωνίδας Κασελάκης συμμετείχε κανονικά στην χθεσινή προπόνηση και έτσι ο Ντράγκαν Σάκοτα έχει στη διάθεση του όλα του τα όπλα για τη σημερινή αναμέτρηση.

ΖΗΝΟΒΙΑ ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X