Mπαρμπόσα: «Προκλητικός ο Περέιρα για τους οπαδούς μας»

Πως πας για πρόκριση χωρίς τον ...MVP;
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

barbosa salinoΈξω από τα δόντια μίλησε ο Έλντερ Μπαρμπόσα για τα όσα έλαβαν μέρος στον αγώνα της Τετάρτης απέναντι από τον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος επιθετικός της ΑΕΚ, μίλησε σε μέσο της πατρίδας του και συγκεκριμένα στην εφημερίδα «a bola» τονίζοντας πως οι οπαδοί της ΑΕΚ προκλήθηκαν από τη συμπεριφορά του Περέιρα αλλά και των παικτών του.

Μάλιστα, ο Μπαρμπόσα αναφέρθηκε και στον κόσμο της ΑΕΚ που έδωσε δυναμικό παρών στο ΟΑΚΑ  την Τετάρτη αλλά και που στηρίζει την Ένωση σε κάθε της παιχνίδι παρά το γεγονός πως εκείνη βρίσκεται στη δεύτερη κατηγορία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο ποδοσφαιριστής της Ένωσης:

«Θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί όλο αυτό, αλλά οι οπαδοί προκλήθηκαν. Η κίνηση του Βίτορ Περέιρα; Ήταν μόνο μία ανάμεσα σε τόσες, δεν θέλω να αναφέρω ονόματα. Ήταν, πέρα από τους πανηγυρισμούς. Οι παίκτες έκαναν προκλητικές κινήσεις. Οι άνθρωποι δεν σκέφτηκαν τις συνέπειες. Αλλά ναι, δεν ήταν η καλύτερη συμπεριφορά από τους οπαδούς μας.

Εκλαμβάνεται ο Περέιρα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού σαν τολμηρός, σαν κάποιος που δεν έχει τίποτα να φοβηθεί. Αλλά για τους οπαδούς άλλων ομάδων σαν τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, εκλαμβάνεται σαν προκλητικός.

Έχουμε ένα μεγάλο παράδειγμα εδώ, όπως είναι ο Φερνάντο Σάντος, που όλοι τον βλέπουν με θετικό μάτι εδώ. Ο,τι μπορείτε να σκεφτείτε για τους άλλους, όπως εγώ, ο Ζέκα ή ο Μιγκέλ Βίτορ, είναι ξεχωριστό. Η ΑΕΚ είναι εδώ και μερικά χρόνια στα κάτω της, και τώρα σηκώνεται. Αυτό, επίσης, προϋπέθετε μία ατμόσφαιρα ζεστή. Ακόμη και στη δεύτερη κατηγορία μαζεύουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο, από ότι οποιαδήποτε ομάδα στην Πορτογαλία, με εξαίρεση τους τρεις μεγάλους».

ZHNOBIA KΩΣΤΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X