«Λίφτινγκ» στον Ταύρο για την ΑΕΚ

Ταχύρυθμα μαθήματα στον Κρισάντους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

krisantusΤο παιχνίδι της Τετάρτης απέναντι στον Ολυμπιακό, ανήκει στο παρελθόν και ήδη στην ΑΕΚ προετοιμάστηκαν τις προηγούμενες ημέρες για το αυριανό εκτός έδρας ματς απέναντι στον Φωστήρα. Ο Τραϊανός Δέλλας γνωρίζει ότι καλείται να πορευτεί χωρίς τον Πέτρο Μάνταλο μέχρι το τέλος της χρονιάς, ενώ για αύριο υπάρχει και  η απουσία του τιμωρημένου Μπαρμπόσα.

Ο προπονητής  έκανε σήμερα δοκιμή ενδεκάδας ενόψει του αγώνα στον Ταύρο και  προσανατολίζεται να κάνει μεγάλο “λίφτινγκ” στην ενδεκάδα. Οι αλλαγές είναι πολλές και ξεκινούν από τη θέση του τερματοφύλακα, όπου σήμερα με την ομάδα των βασικών αγωνίστηκε ο Ηλίας Βούρας, αντί του Γιάννη Ανέστη.

Από κει και πέρα σε σχέση με το παιχνίδι της Τετάρτης, ο προπονητής αναμένεται να επαναφέρει τον Πεταυράκη στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ  και ο Γιώργος Σαρρής θα αγωνιστεί δίπλα στον Κολοβέτσιο. Στο δεξί άκρο της  οπισθοφυλακής διατηρήθηκε ο Μιχάλης Μπακάκης.

Στην μεσαία γραμμή η πρώτη σκέψη του προπονητή είναι διατηρήσει τους Ανάκογλου και Γιόχανσον, ενώ αλλαγές ετοιμάζει για την τριάδα πίσω από τον επιθετικό. Ο Ντούνης πήρε θέση στο δεξί “φτερό”, ο Πλατέλλας πήγε αριστερά και ο Ζόριτς έπαιξε πίσω από τον Μακόλεϊ Κρισάντους, που ήταν στην κορυφή της επίθεσης.

Πρέπει να αναφέρουμε πάντως ότι ο Δέλλας πραγματοποίησε αλλαγές κατά την διάρκεια του διπλού.  Ο Τζανετόπουλος αγωνίστηκε αντί του Σαρρή, ο Ρόβας άλλαξε τον Γιόχανσον , ενώ ο Δημήτρης  Γροντής πήρε τη θέση του Ζόριτς.

Επίσης για μικρό χρονικό διάστημα αγωνίστηκε και ο Χρήστος Αραβίδης, παίζοντας στη θέση του Κρισάντους.

 ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X