Χωρίς άγχος στο Άργος οι "μάγκες", κόντρα στον Διομήδη (16.30, Live enwsi.gr)

ΦΩΤΟ από το Δούκας – ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Doukas - AEK handball (4)Ο βασικός στόχος της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ με βάση τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ήταν να βρίσκεται στην πρώτη τετράδα. Οι κιτρινόμαυροι το κατάφεραν και θα ξεκινήσουν την διαδικασία των πλέι οφ από την 3η θέση της βαθμολογίας. Σήμερα όμως έχουν να δώσουν ένα πολυ δύσκολο ματς απέναντι στον πρωτοπόρο Διομήδη και μάλιστα εκτός έδρας.

Η ομάδα του Άργους γνώρισε τον αποκλεισμό από την Ένωση στα ημιτελικά του Κυπέλλου και σήμερα θέλει να πάρει εκδίκηση. Το ματς είναι βαθμολογικό αδιάφορο, ωστόσο πάντα ένα τέτοιο ματς έχει το δικό του ενδιαφέρον.

Οι κιτρινόμαυροι γνωρίζουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης και θα αγωνιστούν χωρίς άγχος, αφού δεν έχουν να χάσουν τίποτα. Το ματς που ήθελαν πολύ να κερδίσουν, το κέρδισαν στο κύπελλο. Έτσι και αλλιώς με το Διομήδη θα τα ξαναπούν στα πλέι οφ.  Η Ένωση θα παίξει για το γόητρο και την ιστορια της και να θέλει να βάλει δύσκολα στον αντίπαλο που παραμένει το φαβορί.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X