Ο Θεοδωρίδης ζήτησε στο πρώτο ημίχρονο να διακοπεί το ματς υπέρ του Ολυμπιακού

Ο Θεοδωρίδης ζήτησε στο πρώτο ημίχρονο να διακοπεί το ματς υπέρ του Ολυμπιακού
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÈÅÏÄÙÑÉÄÇÓ ÁÅÊ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ (ÊÕÐÅËËÏ 2014-2015)Ο Ολυμπιακός πολλάκις έχει πάρει παιχνίδια στα χαρτιά στο πρόσφατο παρελθόν. Αγώνες τους οποίους δεν κέρδισε, τους πήρε εν συνεχεία σε δικαστικές αίθουσες και με αποφάσεις εκτός αγωνιστικών χώρων. Πάνω σε αυτό το παρελθόν… πάτησε λοιπόν και ο γνωστός Σάββας Θεοδωρίδης.

Ετσι, στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, ο αντιπρόεδρος του ΟΣΦΠ που κάθεται στον πάγκο της ομάδας του, μόλις είδε τους οπαδούς της Ενωσης στο πέταλο να καίνε «ερυθρόλευκα» πανό (στα όρια που βρίσκονται τα κάγκελα στην κερκίδα) πήγε στον 4ο διαιτητή και στον παρατηρητή και απαίτησε να διακοπεί το ματς εις βάρος της ΑΕΚ και να κατοχυρωθεί υπέρ του Ολυμπιακού.

Βεβαίως, οι αρμόδιοι του αγώνα απλώς… χαμογέλασαν σε αυτό που είπε ο Σάββας Θεοδωρίδης και του ζήτησαν να επιστρέψει στον πάγκο του και να μην προκαλεί με τις κινήσεις του.

Η συνήθεια που έγινε λατρεία βλέπετε στον Ολυμπιακό.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X