Ο Παλάσκας που δεν είδε τίποτα

Να επιβληθεί ο νόμος προς όλους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

pereira-kasami-περειρα-κασαμιΤις τελευταίες ώρες είναι φανερό πως η αποθράσυνση του συστήματος έχει ξεπεράσει το όριο επιφυλακής. Ενώ όλοι όσοι ήταν στο γήπεδο είδαν – και προκλήθηκαν – από την απαράδεκτη συμπεριφορά των Περέιρα και Κασάμι, οι υπεύθυνοι για τη διεξαγωγή του αγώνα δεν είδαν τίποτα. Ο παρατηρητής της αναμέτρησης μάλιστα, εμφανίστηκε θιγμένος από τα σχόλια που υπήρξαν στον Τύπο, είπε πως ήταν τρομαγμένος και παρέπεμψε τους ενδιαφερόμενους να…γκουγκλάρουν για να μάθουν τις αρμοδιότητες του. «Όσα γράφτηκαν στον Τύπο είναι ψευδή και ανυπόστατα. Ποτέ δεν δήλωσα σε δημοσιογράφο ότι δεν θα γράψω πως ο Βίτορ Περέιρα και ο Παϊτίμ Κασάμι πανηγύρισαν προκλητικά γιατί πολύ απλά δεν τους είδα. Μόλις είδα την εισβολή των οπαδών, έτρεξα στα αποδυτήρια. Δέχθηκα μάλιστα και ένα μπουκάλι στο κεφάλι. Είδα μπροστά μου έναν αστυνομικό με αίματα. Τρόμαξα ακόμα περισσότερο. Πάνω στον πανικό μου μάλιστα, έπεσα σε μια κάμερα του OTE TV. Στο σημείο που καθόμουν (ανάμεσα στους δύο πάγκους) ήταν αδύνατο να δω που πήγε ο Περέιρα και τι έκανε. Γινόταν πανικός. Μέχρι και αργά το βράδυ περίπου στις 23:00 που ξαναβγήκα από τα αποδυτήρια δεν το γνώριζα αλλά μου το είπαν. Ήμουν ανάμεσα στους δύο πάγκους όταν έγινε η εισβολή. Αν υπάρχει νοήμων άνθρωπος που ξέρει πως είναι το ΟΑΚΑ, τον προκαλώ να κάνουμε ξανά αναπαράσταση των γεγονότων και να μου πει πως γίνεται να τα είδα. Έρχομαι τώρα στην Αθήνα ξανά αν θέλετε», είπε στην ιστοσελίδα iefimerida.gr.

Ο Παλάσκας συνέχισε στο ίδιο ύφος (πιο ήρεμο πάντως από τότε που έλεγε επιθετικά: «αυτό εσείς θέλετε να το γράψω;») αναφορικά με τις αρμοδιότητες του. «Είπα μάλιστα χαρακτηριστικά στο συνάδελφό σας που έγραψε αυτά τα ψευδή και ανυπόστατα, να πατήσει στο google τις αρμοδιότητες του παρατηρητή για να τις μάθει. Ότι έπρεπε το έγραψα στην έκθεσή μου. Οταν βγει στη δημοσιότητα θα καταλάβουν όλοι ότι δεν έγραψα κανένα ψέμα και ότι δεν έκρυψα τίποτα. Από το 10ο λεπτό, όταν έκαιγαν τα πανό, είχα πει στον επικεφαλής της αστυνομίας να στείλει δύο διμοιρίες στο συγκεκριμένο σημείο. Φαινόταν ότι το σημείο εκείνο ήταν επικίνδυνο. Τι άλλο μπορούσα να κάνω εγώ; Του είπα ότι έχουμε πρόβλημα και γι’ αυτό ζήτησα να γίνουν και συστάσεις από τα μεγάφωνα του σταδίου όπως και έγιναν. Ο εισαγγελέας δεν πίεσε τον διαιτητή. Τον ρώτησε μάλιστα τι είχε σκοπό να κάνει και μετά από περίπου δέκα λεπτά, ο διαιτητής αποφάσισε την οριστική διακοπή του αγώνα αφού αυτές ήταν οι εντολές σε περίπτωση επεισοδίων. Στην αρχή και αυτός το σκεφτόταν».

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X