Πειθαρχική δίωξη σε ΑΕΚ και Μελισσανίδη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα (ΦΩΤΟ)

Όλα στη φόρα από τον Μελισσανίδη στην κατάθεση του στον ειδικό ανακριτή (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

melissanidis anakritisΌπως ενημέρωσε επίσημα η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, το μεσημέρι της Παρασκευής “ο κ. Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ ΑΕΚ και του κ. Δημήτρη Μελισσανίδη για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και  25 παρ. 1, 4 και 5 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 6-6-2014 (δηλώσεις στις 11/3)”.

Αυτό μάλιστα που υποστηρίζεται ανεπίσημα από την ΕΠΟ για τον λόγο που καλείται σε απολογία ο Δημήτρης Μελισσανίδης, αν και δεν έχει θεσμικό ρόλο στην ΠΑΕ ΑΕΚ είναι ότι χαρακτηρίζεται ως ο διοικητικός ηγέτης και ο ιθύνων νους της ομάδας.

Στις παρακάτω φωτογραφίες δείτε τι σημειώνεται χαρακτηριστικά στα σχετικά άρθρα, για τα οποία κλήθηκαν σε απολογία τόσο ο Μελισσανίδης όσο και η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ.

 

arthro14_KAP_par2-3

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X