Όλοι δίπλα του για να επιστρέψει πιο δυνατός (VIDEO)

Δείτε στο enwsi.gr το δώρο του Μαρινάκη και των παικτών του Ολυμπιακού στον Μάνταλο (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mantalos rovas ntounis soiledis mpakakis nosokomeioΤα μηνύματα στήριξης που λαμβάνει από τον κόσμο της ΑΕΚ ο Πέτρος Μάνταλος μετά τον τραυματισμό του είναι αμέτρητα. Πολύ σημαντική όμως είναι και η αγάπη που παίρνει από τους συμπαίκτες του, οι οποίοι δεν τον αφήνουν ούτε λεπτό μόνο του, σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές μετά τον τραυματισμό του. Ο ίδιος δείχνει αποφασισμένος να αφήσει πίσω αυτή την άτυχη στιγμή της καριέρας του και σε λίγους μήνες να κάνει μια νέα αρχή με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, μετά την προπόνηση της Ένωσης, οι παίκτες του Δικεφάλου, ο ένας μετά τον άλλον έφταναν στο Ιατρικό Κέντρο για να δουν από κοντά τον άτυχο συμπαίκτη τους και να του στείλουν το μήνυμα ότι είναι δίπλα του. Πρώτα ο Σοϊλέδης με τον Ντούνη, μετά ο Ρόβας με τον Μπακάκη, ο Αραβίδης με τον Γεωργέα και όλοι οι υπόλοιποι περνούαν την πόρτα του δωματίου, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά ότι η ΑΕΚ είναι πραγματική οικογένεια. Εκεί βρέθηκε και το enwsi.gr, με τον Πέτρο Μάνταλο να στέλνει το μήνυμά του προς τον κόσμο της ομάδας:

“Στον κόσμο θέλω να πω ένα ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα συμπαράστασης που παίρνω από χθες. Έχω πάρει αρκετά μηνύματα. Επίσης θέλω να τους πω ότι θα επιστρέψω, όπως όλα δείχνουν τη νέα σεζόν, ακόμα πιο δυνατός. Το να το βάλεις κάτι και να αρχίσεις να στεναχωριέσαι νομίζω ότι δε βοηθάει σε τίποτα. Ό, τι έγινε, έγινε. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να δουλέψω και να γυρίσω τη νέα σεζόν πιο δυνατός”, τόνισε στην κάμερα του enwsi.gr o ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ.

[youtube id=”JkE9gnrGhfo” width=”600″ height=”350″]

mantalos nosokomeio

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X