Δεν βλέπω τίποτα, δεν ακούω τίποτα

Να επιβληθεί ο νόμος προς όλους
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

pereira-kasami-περειρα-κασαμιΆκρως προκλητικός φέρεται να ήταν ο α’ παρατηρητής της ΕΠΟ στη ρεβάνς ΑΕΚ – Ολυμπιακού για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Ο κ. Μανώλης Παλάσκας, όταν ρωτήθηκε αν κατέγραψε την προκλητική συμπεριφορά των Περέιρα και Κασάμι, απάντησε με …μοναδικό τρόπο! Όπως έχει γίνει γνωστό, στην καταγραφή όσων έγιναν και οδήγησαν στη διακοπή του αγώνα της Τετάρτης, δεν υπάρχει καμία αναφορά στην προκλητική συμπεριφορά του τεχνικού του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα και του Ελβετού μέσου των ερυθρολεύκων, Παϊτίμ Κασάμι.
Ο α’ παρατηρητής και πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας, Μανώλης Παλάσκας, ωστόσο δεν έμεινε μόνο στην …άγνοια, αλλά έδωσε και μια απίθανη απάντηση όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για το τι έχει καταγράψει. «Έχουν καταγραφεί τα επεισόδια που οδήγησαν στη διακοπή», ήταν το πρώτο σχόλιό του κι όταν αναρωτήθηκε ο δημοσιογράφος αν σημειώθηκαν και οι χειρονομίες των Περέιρα, Κασάμι, εκείνος «συννέφιασε», όπως επισημαίνεται, και απάντησε: «Μάλλον εσείς θέλατε να τα γράψω αυτά. Εγώ δεν γράφω τέτοια πράγματα»!

Πηγή: Goal news

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X