Ξεχωριστούς στόχους θέτουν Μάνταλος και Αραβίδης για την επιστροφή τους

Ξεχωριστούς στόχους θέτουν Μάνταλος και Αραβίδης για την επιστροφή τους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mantalos aravidisΗ οικογένεια της ΑΕΚ υπέστη σοκ χθες το πρωί, όταν πληροφορήθηκε ότι τελικά ο τραυματισμός του Πέτρου Μάνταλου στο ματς με τον Ολυμπιακό ήταν πολύ πιο σοβαρός απ’ ότι αρχικά είχε φανεί. Δε χάθηκε όμως ούτε μέρα, με τον Έλληνα “άσο” να χειρουργείται αμέσως και να μετράει πλέον αντίστροφα για να επιστρέψει πιο δυνατός από ποτέ. Η πρώτη εκτίμηση που έγινε είναι ότι χάνει σίγουρα το υπόλοιπο της σεζόν και με βάση την εμπειρία από ανάλογους τραυματισμούς στο παρελθόν, δεν αποκλείεται το διάστημα της απουσίας του να φτάσει ακόμα και τους πέντε με έξι μήνες. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι είναι δεδομένο. Αρκετές είναι οι περιπτώσεις που έχουμε δει ποδοσφαιριστές να επιστρέφουν στα γήπεδα πολύ νωρίτερα απ’ την αρχική εκτίμηση.

Αυτός είναι άλλωστε και ο στόχος των ανθρώπων του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΚ, οι οποίοι απ’ την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο πλευρό του Μάνταλου, με σκοπό να κάνουν ό, τι καλύτερο για την υγεία του. Έχοντας ως δεδομένο ότι πάνω απ’ όλους είναι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής και η υγεία του, το “στοίχημα” είναι να καταφέρει να δώσει το παρών στην καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας. Στόχος μακρινός, αλλά απόλυτα ρεαλιστικός και είναι δεδομένο ότι τόσο τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, όσο και ο κόσμος της Ένωσης θα περιμένουν πως και πως την επιστροφή του στη δράση.

Σε ότι αφορά στον Χρήστο Αραβίδη, τόσο ο ίδιος όσο και οι άνθρωποι της ομάδας έχουν θέσει έναν πιο βραχυπρόθεσμο στόχο. Απολύτως λογικό αφού μιλάμε για κάταγμα μεν, αλλά στο χέρι. Ο ίδιος έχει τόση “δίψα” για να παίξει ποδόσφαιρο και να βοηθήσει την ΑΕΚ που όπως έλεγε σε συμπαίκτες του, ακόμα και την Κυριακή θα ήθελε να πατήσει στο χορτάρι φορώντας την κιτρινόμαυρη φανέλα. Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το χρονικό διάστημα της απουσίας του, αλλά όλα δείχνουν ότι στόχος είναι να προλάβει το παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών την προσεχή Πέμπτη.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X