"Λαχείο" ο Ουίλμπεκιν για την ΑΕΚ, που θέλει να τον κλείσει για περισσότερα χρόνια

"Λαχείο" ο Ουίλμπεκιν για την ΑΕΚ, που θέλει να τον κλείσει για περισσότερα χρόνια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

NCAA Basketball: Texas A&M at FloridaΟ Σκότι Ουίλμπεκιν αποτελεί τον “εκλεκτό” του Ντράγκαν Σάκοτα για την θέση “1” της “Βασίλισσας”, η οποία εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να κλείσει και αυτή την περίπτωση ολοκληρώνοντας το ρόστερ της. Πλέον οι κιτρινόμαυροι θα μπουν στη τελική ευθεία των αγώνων που καλούνται να κερδίσουν για να μπουν στην τετράδα της βαθμολογίας.

Ο  Ουίλμπεκιν  είναι μια περίπτωση την οποία στην ΑΕΚ την έψαξαν πολύ πριν καταλήξουν σε οριστική απόφαση να προχωρήσουν σε διαπραγματεύσεις. Ο Ντράγκαν Σάκοτα, του οποίου και αποτελεί προσωπική επιλογή, τον παρακολουθούσε αρκετό καιρό. Και μάλιστα ζήτησε πληροφορίες από τους προπονητές που είχε προκειμένου να σιγουρευτεί ότι πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση.

Ο Αμερικανός αναφέρεται ως “λαχείο” για την ΑΕΚ η οποία μάλιστα πρόλαβε και κάποιες ομάδες από τοη ΝΒΑ. Δεν ήταν τυχαίο ότι του είχαν σώσει το παρατσούκλι  “Big shot Scottie” (ο Σκότι των μεγάλων σουτ) λόγω του υψηλού ποσοστού ευστοχίας στα “μεγάλα” σουτ της ομάδας του.

Ο Ουίλμπεκιν είίναι καλός αμυντικός, μοιράζει εξαιρετικά το παιχνίδι και στην ΑΕΚ θέλουν να τον κρατήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εκτιμούν ότι πρόκειται για μια περίπτωση που μπορεί να κάνει την διαφορά στο αμυντικό κομμάτι και μάλιστα πρόθεση είναι να του κάνουν συμβόλαιο και για μετά το καλοκαίρι.

Το σημαντικό για τον Αμερικανό είναι ότι θα έχει χρόνο να μπει στο κλίμα της ΑΕΚ για τα μεγάλα και κρίσιμα ματς. Θυμίζουμε ότι υπάρχει διακοπή του πρωταθλήματος από τις 29 Μαρτίου, δηλαδή μετά το ματς της ΑΕΚ με τον Άρη, έως τις 18 Απριλίου, κάτι που σημαίνει ότι θα έχει αποκτήσει χημεια με τους συμπαίκτες του, θα έχει μάθει τα συστήματα και θα είναι ένα ακόμα “όπλο” στα χέρια του Σάκοτα, στην προσπάθεια που θα κάνει η ΑΕΚ, με τα παιχνίδια της 4αδας, αν και εφόσον καταφέρει να τερματίσει εκεί.

Ο Σκότι είναι γόνος μπασκετικής οικογένειας. Ο πατέρας, Σβέντ Ουίλμπεκιν, έχει υπάρξει κόουτς, αλλά και παίκτης του κολεγίου του Γκέινσβιλ, ενώ ο μικρός του αδερφός Μίτσελ, είναι συμπαίκτης του Κωνσταντίνου Μήτογλου στο Ουέικ Φόρεστ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X