Τώρα θυμήθηκε την προστασία των διαιτητών η ΕΠΟ

Τώρα θυμήθηκε την προστασία των διαιτητών η ΕΠΟ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

alexeas-kalogeropoulos-merkenidis-αλεξεας-καλογεροπουλος-μερκενιδηςΤα φέιγ βολάν που πέταξαν άγνωστοι έξω από την οικεία του Καλογερόπουλου αποτέλεσαν όπως φαίνεται τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και η ΕΠΟ είναι έτοιμη μέσω του Σταύρου Κοντονή να στραφεί στη ΓΑΔΑ για την προστασία των διαιτητών. Απειλητικά μηνύματα, δημοσιεύματα ΜΜΕ κι ένα σωρό από στοιχεία εμφανίζεται να έχει συγκεντρώσει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και πρόκειται να στραφεί στη ΓΑΔΑ και στον υπουργό Δικαιοσύνης, ζητώντας την προστασία των διαιτητών. Παράλληλα η ΕΠΟ με την κίνησή της αυτή  είναι διατεθειμένη να δείξει ως «υπεύθυνους» ανώνυμους, αλλά και επώνυμους.
Τα φέιγ βολάν άλλωστε που πέταξαν άγνωστοι έξω από το σπίτι του Καλογερόπουλου και τα οποία είχαν απειλητικό περιεχόμενο, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, μιας και μέχρι σήμερα έχουν δεχτεί επιθέσεις από μπράβους τρεις παράγοντες της ΚΕΔ. Πρόκειται για τους Καλύβα (ήταν και χθες παρατηρητής διαιτησίας), Τσαχειλίδη και Ζωγράφο. Η Ομοσπονδία θέλει να ζητήσει με το συγκεκριμένο τρόπο ουσιαστική προστασία για τους διαιτητές, που αρκετές φορές κατά το παρελθόν βρέθηκαν στο στόχαστρο.

Πηγή: Live sport

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X