«Αόρατος» ο Περέιρα για διαιτητή και παρατηρητή

«Αόρατος» ο Περέιρα για διαιτητή και παρατηρητή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

pereira2Ολη η φίλαθλη Ελλάδα είδε τι έκανε ο Βίτορ Περέιρα με τις προκλήσεις προς τον κόσμο της ΑΕΚ μετά το γκολ του Ολυμπιακού. Μάλιστα, για τον Πορτογάλο τεχνικό του ΟΣΦΠ υπάρχουν εξοργιστικές αναφορές παντού, ενώ στα social media ο Περέιρα μοιάζει με… προκλητικό οπαδό της ομάδας του Ολυμπιακού.

Ολοι είδαν, λοιπόν, εκτός από τον διαιτητή Καλογερόπουλο και τον παρατηρητή Παλάσκα. Το enwsi.gr βρέθηκε έξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών και κατά την αποχώρηση του παρατηρητή σε σχετική ερώτηση ο κ.Παλάσκας απάντησε «Δεν είναι δική μου αρμοδιότητα να γράψω για το αν προκάλεσε ή όχι τον κόσμο ο προπονητής του Ολυμπιακού. Αυτό που τόνισα επανελημένα στους ανθρώπους της ΑΕΚ ήταν να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή σε εκείνη την γωνία του αγωνιστικού χώρου. Εκεί που έγιναν και τα επεισόδια». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διαιτητής της αναμέτρησης υποστήριξε σε ανθρώπους της ΑΕΚ «Μέσα στο γενικό χαμό, δεν είδα την αντίδραση του προπονητή του Ολυμπιακού».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X