O Mελλισανίδης έκανε δηλώσεις, ο Ολυμπιακός απάντησε… κύκλους

O Mελλισανίδης έκανε δηλώσεις, ο Ολυμπιακός απάντησε… κύκλους
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

marinakis karapapasΌπως συνηθίζει ο Δημήτρης Μελισσανίδης κάνει επίσημες τοποθετήσεις μόνο με το στόμα του και δηλώσεις. Όπως συνηθίζει ο Ολυμπιακός απαντά με… κύκλους και διαρροές. Κάτι το οποίο προφανώς κάνει και την διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Η ομάδα του Πειραιά μέσω… διαρροών του είπε «Όταν έγινε η διακοπή της αναμέτρησης, ο ”ευεργέτης” Δημήτρης Μελισσανίδης κατέβηκε στα αποδυτήρια και παρακαλούσε το διαιτητή να βγει στον αγωνιστικό χώρο και να σφυρίξει τη λήξη του αγώνα και να μην προχωρήσει σε οριστική διακοπή του αγώνα, που θα τιμωρούσε την ΑΕΚ. Στη συνέχεια θυμήθηκε στις δηλώσεις του τον κ. Γκιρτζίκη, τον κ. Καλογερόπουλο και τον κ. Ζωγράφο. Με ποια ιδιότητα κατέβηκε ο κ. Μελισσανίδης στα αποδυτήρια; Όταν είχε κατέβει ο κ. Μαρινάκης στα αποδυτήρια κλήθηκε στο δικαστήριο. Μετά από αυτές τις δηλώσεις που έχει κάνει υποτίθεται ότι κόπτεται για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εκτίθεται από τις δηλώσεις των παικτών και του προπονητή της ΑΕΚ που δεν έκαναν καμία αναφορά για τη διαιτησία του αγώνα», όπως αναφέρεται και στο Gazzeta .

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X