O Tσακίρης επιτίθεται στην ΑΕΚ: «Ολο λένε δεν έχουν γήπεδο, δεν έχουν λεφτά...»

O Tσακίρης επιτίθεται στην ΑΕΚ: «Ολο λένε δεν έχουν γήπεδο, δεν έχουν λεφτά...»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tsakirisΣε εκπομπή του Libero107.4 φιλοξενήθηκε ο Δημήτρης Τσακίρης και μίλησε για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του, αλλά και για τον τελικό που ακολουθεί με την ΑΕΚ, στην οποία και έκανε επίθεση.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πορεία του ΠΑΟΚ:

“Αν εξαιρέσουμε κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα στην αρχή της χρονιάς, όλα πήγαν πολύ καλά. Η πορεία είναι φυσιολογική, γιατί η ομάδα είναι καινούργια. Τον Αύγουστο ήρθαν πολλά νέα παιδιά. Δέσαμε μεταξύ μας και πλέον το αποτέλεσμα φαίνεται στο γήπεδο.

Για τους κύριους αντιπάλους της ομάδας:

“Δεν έχουν αλλάξει πολλά, πέρα από την ΑΕΚ που άλλαξε δραματικά λόγω των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων. Οι άλλες ομάδες είναι σε φυσιολογικά επίπεδα και είναι ισάξιες”.

Για το φετινό τελικό: 

“Καταρχήν θα διαφημιστεί περισσότερο το άθλημα. Εμείς θέλαμε τον Διομήδη Άργους στον τελικό, αλλά εφόσον πέρασε η ΑΕΚ δίνεται η ευκαιρία για να γίνει πολύ μεγάλο ματς, που θα έχει απήχηση και θα προβάλλει το άθλημα. Μακάρι να υπάρχει πολύς κόσμος στο γήπεδο”.

Γιατί ποιον λόγο ήθελαν στον ΠΑΟΚ τον Διομήδη Άργους;

“Τον θέλαμε γιατί φέτος χάσαμε και τα δυο παιχνίδια. Στο πρώτο χάσαμε δίκαια, στο δεύτερο όμως πιστεύω δεν το αξίζαμε. Θέλαμε να δείξουμε πως δεν φοβόμαστε κανέναν και πως μπορούμε να τους νικήσουμε”.

Για την ΑΕΚ: 

“Φυσικά δεν μας τρομάζει. Δεν μας τρομάζει κανείς. Τον Διομήδη τον θέλαμε στον τελικό λόγω γοήτρου”.

Για το γεγονός ότι τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ προσελκύουν πολύ περισσότερο κόσμο:

“Πιστεύω με σωστή διαχείριση όλα θα πάνε καλά. Τον τελικό θα τον δείξει και η ΝΕΡΙΤ που είναι ελεύθερο κανάλι. Κάτι πολύ σημαντικό γιατί τα τελευταία δυο χρόνια δεν υπάρχει πουθενά το άθλημα στην τηλεόραση. Χρειάζεται διαφήμιση το χάντμπολ. Επιπλέον θα υπάρχει κόσμος και από τις δύο ομάδες, όχι όπως πέρσι που ήταν μέσα στο γήπεδο 5.000 φίλοι της ΑΕΚ και ο Διομήδης είχε τριάντα άτομα”.

Για τις αλλαγές στο πρόγραμμα:

“Μας πήγαν ένα μήνα πίσω με όλες αυτές τις αλλαγές. Με αυτά και με αυτά μας έβγαλαν από τα νερά μας. Ασχέτως αν πάρουμε την δεύτερη θέση, έχουμε ξεκινήσει μία μίνι προετοιμασία και ελπίζουμε να ανταποκριθούμε. Η ΑΕΚ είναι δυνατή. Αυτό που βγαίνει μέσω δημοσιευμάτων πως δεν έχουν γήπεδο, λείπει όλο κάποιος παίκτης τους και υπάρχουν φασαρίες μας αφήνει εντελώς αδιάφορους. Εγώ ως παίκτης ποτέ δεν είπα “είμαι απλήρωτος δυο μήνες δεν θα αγωνιστώ”. Εφόσον κατεβαίνουν οι παίκτες τους στους αγώνες και αγωνίζονται κανονικά, θα δίνουν από την πλευρά τους τον καλύτερό τους εαυτό, όπως και γίνεται. Η ΑΕΚ έχει αποδιοργανώσει όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος εδώ και ένα μήνα με τις συνεχείς αλλαγές και επειδή δεν βρίσκει γήπεδο. Πρέπει επιτέλους να αναλάβει η Ομοσπονδία σοβαρά το θέμα. Εμείς είχαμε προετοιμαστεί για να παίξουμε τον τελικό, με οποιονδήποτε αντίπαλο στις 28 Φεβρουαρίου και με τις αναβολές πήγε ο τελικός ένα μήνα πίσω”.

Για τη συνέχεια: “Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και προχωράμε. Τωρα παιίζουμε με την Δράμα και πάμε μόνο για τη νίκη”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X