Ζήτησαν έξτρα προστασία οι παρατηρητές!

Το μεγαλύτερο σκάνδαλο του ελληνικού ποδοσφαίρου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

epo-εποΔηµοσίευµα εκλήφθηκε ως ξεκάθαρη στοχοποίηση από τους Μανώλη Παλάσκα και Θεόδωρο Παπουτσάκη, οι οποίοι έσπευσαν θορυβηµένοι να ζητήσουν προστασία από την αστυνοµία εν όψει του σηµερινού ντέρµπι Κυπέλλου ΑΕΚ – Ολυµπιακός. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας και ο γενικός γραµµατέας της ΕΠΣ Αχαΐας φέρονται να απευθύνθηκαν στις Αρχές µε αίτηµα για ειδικά µέτρα φύλαξης (επειδή δηµοσιεύτηκε και η φωτογραφίας τους) και λέγεται πως θα εκπονηθεί ακόµη και ειδικό σχέδιο για να αφιχθούν και να αποχωρήσουν µε ασφάλεια από το Ολυµπιακό Στάδιο.

Μάλιστα, για λογαριασµό των δύο παρατηρητών της (τους οποίους όρισε στο ντέρµπι) η ΕΠΟ έκρινε σκόπιµο να επικοινωνήσει χθες και µε την ΑΕΚ ζητώντας από την «κιτρινόµαυρη» ΠΑΕ να κρατήσει χαµηλούς τόνους. Από την Ενωση επισήµαναν πως καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να διεξαχθεί ένα ντέρµπι χωρίς παρατράγουδα, αλλά άδραξαν την ευκαιρία να εκφράσουν την έντονη δυσαρέσκειά τους για την επιλογή των Παλάσκα-Παπουτσάκη.

Πηγή: sentragoal.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X