Νικολαϊδης: «Η ΑΕΚ διεκδικεί Kύπελλο και πρωτάθλημα χωρίς χρήματα και γήπεδο»

ΦΩΤΟ από το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

nikolaidis aek handballΣτη μεγάλη ψυχή που έχει δείξει φέτος η ΑΕΚ, αναφέρθηκε ο Παναγιώτης Νικολαΐδης στον ΣΠΟΡ FM. Οι «κιτρινόμαυροι», παρά τα πολλά προβλήματα, κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αποκλείoντας τον Διομήδη στα ημιτελικά, ενώ “κλείδωσαν” και την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα, επικρατώντας του ΔΙΚΕΑ.

Ο ίντερ της «Ενωσης», μιλώντας στην εκπομπή Playball τόνισε ότι η ομάδα του διεκδικεί Κύπελλο και πρωτάθλημα, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του ως πίβοτ, σκοράροντας, μάλιστα, δέκα γκολ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

-Για τον τίτλο του αουτσάιντερ που έχει φέτος η ΑΕΚ:
«Έτσι ξεκίνησε η χρονιά. Όλοι μας έλεγαν αουτσάιντερ. Πολλοί θεωρούσαν ότι η ΑΕΚ φέτος θα προσπαθήσει να μείνει στην κατηγορία ή το πολύ θα τερματίσει στην οκτάδα. Προσωπικά, δεν πορούσα να μας σκεφτώ ως αουτσάιντερ σε κανένα παιχνίδι και πιστεύω πως πλεόν κανείς δεν το κάνει. Η ΑΕΚ ξεκάθαρα διεκδικεί κύπελλο και πρωτάθλημα. Διαψεύσαμε πολλούς δείχνοντας ότι παρά τα προβλήματα, η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα με ψυχή και δεν πεθαίνει ποτέ».

-Για την εμπειρία του στο παιχνίδι με τον ΔΙΚΕΑ, όπου αγωνίστηκε για πρώτη φορά ως πίβοτ:
«Πρώτη φορά στη ζωή μου αγωνίστικα σε αυτή τη θέση και κατάλαβα τι περνάνε τα πίβοτ. Είχε πολύ ξύλο, όμως πιστεύω ότι τα πήγα καλά».

-Για τη νίκη επί του ΔΙΚΕΑ:
«Τη θέλαμε πολύ. Θέλαμε τη νίκη για να κλειδώσουμε την τρίτη θέση και τα καταφέραμε. Δεν έχει σημασία αν έβαλα δέκα γκολ ή οκτώ ή έξι. Σημασία έχει ότι πλέον είμαστε τρίτοι και διεκδικούμε πρωτάθλημα».

-Για τον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Διομήδη:
«Όλοι γνωρίζουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εραστιτεχνική ΑΕΚ γενικά αλλά και ειδικά εμείς στο χάντμπολ. Το παιχνίδι είχε αναβληθεί δύο φορές πρωτού γίνει επειδή δεν είχαμε γήπεδο να παίξει. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο όμως θέλαμε να δείξουμε στους εαυτούς μας και κυρίως στον κόσμο μας ότι μπορούμε».

-Για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης:
«Μέχρι και σήμερα δεν το πιστεύω. Είμαστε στον τελικό, χωρίς να έχουμε κάνει προπονήσεις, χωρίς χρήματα και χωρίς να έχουμε δικό μας γήπεδο για να παίξουμε. Βρεθήκαμε να είμαστε απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας και να την κοιτάξουμε στα μάτια. Έχουμε περάσει πολλά φέτος και αυτή η πρόκριση μας κάνει χαρούμενους».

-Τι έκαναν μέχρι η ομάδα να βρει γήπεδο για να γίνει ο αγώνας:
«Δεν καθίσαμε όσο η ομοσπονδία και η ΑΕΚ έψαναν γήπεδο για να παίξουν. Είχαμε κι εμείς τα δικά πας προβλήματα καθώς ψάχναμε γήπεδο για να προπονηθούμε».

-Για τον τελικό με τον ΠΑΟΚ:
«Ο ΠΑΟΚ είναι από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, όμως ο τελικός είναι τελικός. Είναι ένα ματς που μπορούν να συμβούν τα πάντα. Πιστεύω ότι το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να σηκώσουμε την κούπα και να τη φέρουμε στη Νέα Φιλαδέλφεια και να την αφιερώσουμε στον κόσμο μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X