«Ασπίδα» από τον κόσμο ζήτησε ο Μελισσανίδης σε συνάντηση με τους οργανωμένους

Προετοιμασμένοι στην ΑΕΚ για να αποφευχθεί προβοκάτσια με την Παναχαϊκή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek-kosmos-αεκ-κοσμοςΟλη η ΑΕΚ μια φωνή. Μια γροθιά, μια δύναμη για την πρόκριση. Ολοι εντός της «κιτρινόμαυρης» κοινωνίας ζουν και αναπνέουν για την αυριανή μεγάλη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και ο στόχος είναι διπλός: αφ’ ενός να επιτευχθεί η μεγάλη επιτυχία της πρόκρισης στα ημιτελικά του κυπέλλου και αφ’ ετέρου, η διασφάλιση συνθηκών που θα δημιουργούν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Αυτό επιβεβαιώθηκε και χθες το βράδυ στη συνάντηση που είχε ο Δημήτρης Μελισσανίδης με εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών της Original, του κλαμπ των Πατησίων και των Πειρατών του Ονείρου.

Όπως είχατε ενημερωθεί από το enwsi.gr, ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ είχε κατά νου σειρά πρωτοβουλιών πριν από το παιχνίδι. Στο πλαίσιο αυτό υπήρξε και η χθεσινή συνάντηση, όπου οριστικοποιήθηκαν κάποια ζητήματα. Ο Μελισσανίδης ζήτησε από τον κόσμο να προστατέψει την ομάδα και να αποτρέψουν κάθε τι που μπορεί να τη φέρει σε δύσκολη θέση. Και αυτό απηχεί απόλυτα τις επιθυμίες των «κιτρινόμαυρων» οπαδών, που θέλουν να δώσουν ακόμα ένα ρεσιτάλ στην εξέδρα.

Η ΑΕΚ φροντίζει κάθε λεπτομέρεια, ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά. Επιφανείς παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται στα πέταλα που φιλοξενούν τους οργανωμένους, ενώ μέλη των συνδέσμων της Ενωσης θα αναλάβουν την περιφρούρηση του σταδίου. Ο στόχος είναι η δημιουργία εντυπωσιακής ατμόσφαιρας από 70.000 Ενωσίτες που θα σπρώξουν την ομάδα στην πρόκριση, σε αθλητικά πλαίσια που η ΑΕΚ έχει αποδείξει πως μπορεί να λειτουργήσει και να κερδίσει θετικά σχόλια.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X