Τα προγνωστικά του ντέρμπι

Τους «έπνιξε» μέσα στο λιμάνι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

olympiakos-aek-ολυμπιακος-αεκΠρογνωστικά για τον δεύτερο ημιτελικό του κυπέλλου μεταξύ  ΑΕΚ και Ολυμπιακού, έκαναν έξι προσωπικότητες που έχουν υπηρετήσει και τις δύο ομάδες. Μπατίστα, Οκκάς, Κετσπάγια, Νικολούδης, Αρβανίτης και Καραβίτης, μίλησαν στην εφημερίδα Real News για το ματς της Τετάρτης.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν:

Ντανιέλ Μπατίστα: «Η ΑΕΚ έχει νέα παιδιά, που παίζουν με ενθουσιασμό και πίστη στις δυνάμεις τους. Το 1-1 του πρώτου αγώνα τους δίνει πολλές ελπίδες να περάσουν στην επόμενη φάση. Σίγουρα η ρεβάνς θα είναι δύσκολη, αφού ο Ολυμπιακός, αν και περνάει προβληματική περίοδο, είναι πιο έμπειρη ομάδα και δεν θα βγει από το γήπεδο χωρίς προηγουμένως να έχει δώσει τη μάχη της. Νομίζω ότι η πρόκριση είναι 50-50, με τον κόσμο στην εξέδρα να δίνει μεγάλο κίνητρο στους παίκτες».

Χρήστος Αρβανίτης: «Μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, είμαι της άποψης πως η ΑΕΚ είναι αυτή που έχει το προβάδισμα για την πρόκριση. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως κρίθηκε ήδη κάτι. Νομίζω ότι θα γίνει ανοικτό παιχνίδι, με όλα τα αποτελέσματα μέσα. Ουσιαστικά, κρίνεται ένας τίτλος και μιλάμε για ντέρμπι από τα παλιά, ασχέτως με το ότι τώρα τους χωρίζει μια κατηγορία. Οι οπαδοί της ΑΕΚ θα τη βοηθήσουν πολύ, ειδικά στο ξεκίνημα του αγώνα και σίγουρα θα αποτελέσουν το 12ο παίκτη της. Ο Ανέστης είναι νέος και έχει μέλλον, ο Ρομπέρτο φτασμένος και σε φόρμα, ωστόσο ειδικά στη θέση του τερματοφύλακα είναι πάντα θέμα ημέρας».
Πέτρος Καραβίτης: «Ο Ολυμπιακός, αν παίξει σαν Ολυμπιακός, με σοβαρότητα, πάθος και τον αέρα της καλύτερης ομάδας, θα είναι αυτός που θα πάρει την πρόκριση. Το 1-1 στο ”Γ. Καραϊσκάκης” νομίζω θα λειτουργήσει θετικά για τους παίκτες του, χτυπώντας καμπανάκι αφύπνισης. Άλλο αποτέλεσμα δεν υπάρχει γι’ αυτούς από τη νίκη. Η παρέμβαση του Μαρινάκη είναι επίσης μια κίνηση που πιστεύω ότι θα μετρήσει πολύ, αφού δείχνει ξεκάθαρα πόσο πολύ θέλει και αυτόν τον τίτλο. Δεν θα μιλήσω με ποσοστά, θα πω απλά ότι προβάδισμα για την πρόκριση έχει ο Ολυμπιακός, αρκεί όπως είπα, α αγωνιστεί σύμφωνα με τις πραγματικές του δυνατότητες».
Γιάννης Οκκάς: «Η ΑΕΚ είναι σε μικρότερη κατηγορία, αλλά έχει τη δυναμική μεγάλης ομάδας και αυτό πιστεύουν οι άνθρωποί της. Το έδειξαν στον πρώτο αγώνα σε συνδυασμό με την ”κοιλιά” του Ολυμπιακού. Προφανώς, η ΑΕΚ δεν είναι σε δυναμικότητα η ΑΕΚ της μεγάλης κατηγορίας. Υπερτερεί ο Ολυμπιακός, ο οποίος καλείται να πάει για πρόκριση. Η ΑΕΚ, από τη στιγμή που έμεινε στο παιχνίδι της πρόκρισης, θα πάει στο ίδιο ματς με τον ίδιο ζήλο. Με τον κόσμο της, λογικό είναι να το πιστεύει. Υπάρχει δίψα. Η ΑΕΚ αν δεν προκριθεί, έχει ελαφρυντικά. Οι φίλαθλοί της θα της πουν ”μπράβο”. Για τον Ολυμπιακό δεν είναι το ίδιο. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Δεν συγκρίνεται η δυναμικότητα των δύο ομάδων, δεν είναι ισοδύναμα τα ρόστερ».
Τάκης Νικολούδης: «Στην πρώτη αναμέτρηση η ΑΕΚ εντυπωσίασε, ενώ ο Ολυμπιακός έδειξε ότι ήθελε να δοκιμάσει παίκτες χωρίς μεγάλο χρόνο συμμετοχής και το πλήρωσε αυτό, χάνοντας το πλεονέκτημα που είχε. Πλέον το παιχνίδι είναι 50-50. Σαφώς περιμένω τον Ολυμπιακό να παίξει πιο σοβαρά, αλλά η ψυχολογία είναι με την ΑΕΚ, η οποία αν προκριθεί, θα έχει μεγάλες πιθανότητες να κατακτήσει το Κύπελλο. Οι παίκτες της έχουν δύναμη, ποιότητα και καλά τρεξίματα στο γήπεδο, ενώ ο Ολυμπιακός πιστεύω ότι θα βγάλει στο παιχνίδι του εγωισμό και πείρα».
Τιμούρ Κετσπάγια: «Στο πρώτο ματς φάνηκε ότι θα είναι αμφίρροπη η πρόκριση. Ο Ολυμπιακός είναι στη Superleague, αλλά η ΑΕΚ έδειξε ότι μπορεί να τα καταφέρει. Τώρα κρίνονται τα πάντα. Η ΑΕΚ έχει μικρό προβάδισμα μετά 1-1, αλλά δεν είναι εύκολο. Στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός θα είναι πιο μέσα στο ματς. Φάνηκε να μην υπολογίζει την ΑΕΚ στο παιχνίδι του Φαλήρου. Η ΑΕΚ είναι καλύτερη από πολλές ομάδες που συμμετέχουν στην πρώτη κατηγορία. Ο Ολυμπιακός έδειξε από την αρχή της χρονιάς ότι δεν ήταν τόσο δυνατός όπως άλλες χρονιές. Ήταν ευκαιρία φέτος για τις άλλες ομάδες να πάρουν το πρωτάθλημα. Αν ήταν πιο σοβαροί ΠΑΟΚ και ΠΑΟ θα μπορούσαν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X