Μασαζάκι και…ελεύθερα πιασίματα

Τους «έπνιξε» μέσα στο λιμάνι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

olympiakos-aek-ολυμπιακος-αεκΓια τις ικανότητες του Ολυμπιακού μπορεί κάποιος να μιλά για ώρες. Για τη δυνατότητα να αλλοιώνει την πραγματικότητα, να ζει στα ψέματα, να βαπτίζει την αλητεία σε μαγκιά. Αλλά εδώ έφτασαν να κάνουν ακόμα και την πάμπλουτη ελληνική γλώσσα να μοιάζει φτωχή για να καταγράψει τα ανδραγαθήματα τους. Οσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες, η αποθράσυνση τους σε βαθμό που ξεπερνά κάθε έννοια ντροπής, οι μεθοδεύσεις που επιχειρούν για να τα φέρουν όλα όπως τους βολεύουν, δεν προκαλούν καμία εντύπωση. Ακόμα και λέξεις όπως σκάνδαλο, αίσχος, ντροπή, απάτη, σέρβις, ξεφτίλα, στερούνται νοήματος όταν αναφέρεσαι στα μαγειρέματα τους.

Φαίνεται πως όση ξεκούραση και αν πήραν οι λεβέντες του Περέιρα, ακόμα είναι κατάκοποι. Ετσι, αφού κίνησαν γη και ουρανό για να μη γίνει ο επαναληπτικός στις 4 Μαρτίου, αφού έβαλαν τον πρόθυμο Πανιώνιο να ζητήσει μετάθεση και βρήκαν τον ακόμα πιο πρόθυμο Πανθρακικό να τη δεχθεί, έφτασαν και στην επ’ αόριστον αναβολή. Ξέθαψαν κάθε παραγραφούλα του ΚΑΠ, για να πείσουν πως είναι σωστή. Εβαλαν τεχνική εταιρεία να δουλέψει το Σαββατόβραδο για να γνωμοδοτήσει πως δεν γίνεται το ματς, βρήκαν τις πιο ακραίες καιρικές εκτιμήσεις της μετεωρολογικής υπηρεσίας για να δείξουν πως η Κομοτηνή θα διαλυόταν.

Θέλετε και το πιο τρομερό; Τώρα γκρινιάζουν επειδή δεν θα έχουν…ρυθμό. Δεν τους πιάνεις πουθενά. Δεν είναι ευχαριστημένοι με τίποτα. Γι’ αυτό δεν πρέπει να υπάρξουν αγριάδες την Τετάρτη. Ολοι οι Ενωσίτες πρέπει να έχουν στο μυαλό τους πως πρέπει να περάσουν καλά τα παιδιά του Πειραιά. Να υπάρξει μασαζάκι και…ελεύθερα πιασίματα, οτιδήποτε θα τους κάνει να αισθανθούν πιο οικεία, πιο άνετα. Να μην υπάρξει τίποτε που θα τους στεναχωρήσει. Αλλωστε, ο Σάββας το έχει πει: το παραμικρό να γίνει, θα πάρουμε την ομάδα και θα φύγουμε. Με τη συνήθεια που έχουν να μην παίζουν τα ματς, αυτό φαντάζομαι πως είναι το ιδανικό σενάριο που έχουν στο μυαλό τους.

Η ΑΕΚ θα είναι εκεί. Ο Ολυμπιακός ενδεχομένως να βρει κίνηση στην Κηφισίας και να αποφασίσει πως πρέπει να κάνει πίσω γιατί ταλαιπωρήθηκαν οι παίκτες μέσα στο πούλμαν. Ή αν επιλέξει τον Κηφισό, να διαπιστωθεί πως έχει υπερχειλίσει το ποτάμι και υπάρχει κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών του Περέϊρα. Ακόμα χειρότερα θα είναι να φτάσουν στο στάδιο και να ακούσουν θόρυβο από τους οπαδούς της ΑΕΚ που θα είναι εκεί και να μη μπορούν να συγκεντρωθούν. Πώς να παίξεις μπάλα με αυτές τις συνθήκες; Πώς να αποδώσει μια ομάδα, έστω και αν είναι οι μάγκες του Βαγγέλη;

Τους παίρνω στην πλάκα, γιατί σοβαρά δεν μπορεί να αντιμετωπιστούν όσα κάνουν. Ευτυχώς, οι μόνοι που αντιμετωπίζουν με τη μέγιστη σοβαρότητα το παιχνίδι που θα έρθει είναι ο Δέλλας και οι παίκτες. Κατά την άποψη μου, αυτό σε συνδυασμό με την πληρότητα του ρόστερ που επιβεβαιώθηκε, είναι το πιο σημαντικό από το χθεσινό ματς. Μια ομάδα που παίζει με τον ίδιο τρόπο ανεξαρτήτως προσώπων, μια ομάδα που κυνηγά το γκολ ως τις καθυστερήσεις σε ματς που έχουν κριθεί από το ημίχρονο. Και συνεχώς ανακαλύπτει νέους πρωταγωνιστές, νέους ήρωες που κάνουν τη διαφορά.

Τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους. Το παιχνίδι θα είναι όπως πρέπει. Η ΑΕΚ θα παίξει με τους κανόνες που ήθελαν, θέλουν και θα θέλουν. Την ημερομηνία που θέλουν, με τον διαιτητή που θα επιλέξουν, με τα καιρικά φαινόμενα που επιθυμούν, όλα σύμφωνα με τις επιθυμίες του Βαγγέλη. Το φινάλε θα δείξει την αλήθεια. Και όσο δείχνουν τόσο τρόμο, τόση ανησυχία για το ματς με την ΑΕΚ, μόνο αυτοπεποίθηση και πίστη δίνουν στους Ενωσίτες. Αυτό το ματς δεν μπορεί να χαθεί, ακόμα και αν φέρουν τα τανκς.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X