Στο…κόλπο και ο Πανθρακικός

Στο…κόλπο και ο Πανθρακικός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mporovilos-tzelepis-μποροβηλος-τζελεπηςΤα αδικαιολόγητα που συμβαίνουν με τον Ολυμπιακό και την επ’ αόριστον αναβολή του ματς με τον Πανθρακικό προσπάθησε να δικαιολογήσει μιλώντας στην NOVA, ο αντιπρόεδρος της Super League και πρόεδρος του Πανθρακικού, Δημήτρης Τζελέπης: “Γενικότερα είναι μια κατάσταση με το γήπεδό μας που μας έχει φέρει σε δύσκολη θέση. Αυτό που συμβαίνει είναι τραγικό για τα δεδομένα και το επίπεδο της Σούπερ Λίγκας. Ο κ. Δελφάκης βγήκε στις 19:30 για 3η φορά, το γήπεδο είναι ακατάλληλο και η διεξαγωγή θα ήταν επικίνδυνη για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών. Εμείς ενημερώσαμε τη διοργανώτρια αρχή και για την κατάσταση του καιρού που περιμένουμε εδώ στην Κομοτηνή. Περιμένουμε βροχές και χιόνια, οπότε όπως λέει και η βεβαίωση της εταιρείας που συντηρεί το γήπεδο πως δεν μπορεί να γίνει ο αγώνας. Φανταστείτε αυτό το χωράφι να παγώσει κιόλας”.

Όσον αφορά τους κανόνες, είπε: “Από εδώ και πέρα, ισχύει ο κανόνας του ΚΑΠ που λέει κατ’ εξαίρεση ότι λόγω καιρικών συνθηκών αναβάλλεται επ’ αόριστον ο αγώνα. Αυτό που ξέρουμε εμείς είναι για την ώρα πως οι πιθανότερες ελεύθερες ημερομηνίες είναι η εβδομάδα μετά το Πάσχα. Για εμάς είναι κάτι πολύ δύσκολο, μετά την προηγούμενη αναβολή να μείνουμε και πάλι χωρίς αγώνα. Είμαστε μια ομάδα που κυνηγά στόχους και είναι δύσκολο να μένουμε χωρίς αγώνα. Είναι μια κατάσταση που δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, δεν μπορούμε να τα βάλουμε με τον καιρό”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X