Ανάκογλου: «Όλοι μαζί, εμείς κι ο κόσμος για την πρόκριση» (VIDEO)

Ανάκογλου: «Όλοι μαζί, εμείς κι ο κόσμος για την πρόκριση» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

anakoglou mvpO αρχηγός της ΑΕΚ και MVP του σημερινού αγώνα απέναντι στην Ερμιονίδα, Δημήτρης Ανάκογλου, μίλησε κατά τη βράβευση του μετά τη λήξη της αναμέτρησης για το σημερινό παιχνίδι, το ντέρμπι της Τετάρτης κόντρα στον Ολυμπιακό στο “κατάμεστο” ΟΑΚΑ αλλά και την Εθνική. Ο αρχηγός της Ένωσης τόνισε μάλιστα πως όλοι μαζί κόσμος και ομάδα θα προσπαθήσουν για τη νίκη πρόκριση κόντρα στους “ερυθρόλευκους” την προσεχή Τετάρτη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το σημερινό παιχνίδι: «Σήμερα είχαμε ένα παιχνίδι το οποίο χρειαζόταν σοβαρότητα από όλους ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που θα μας περιμένει, μια ομάδα που ξέρει να παίζει καλά άμυνα, έχει παίκτες που επιθετικά μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα. Από εκεί και πέρα παρ’ότι είχαμε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, ανταποκριθήκαμε όλοι σε αυτά που έπρεπε να κάνουμε. Τελείωσε ακόμα ένα παιχνίδι, πρέπει όλα να τα κοιτάμε ξεχωριστά, έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας και τώρα κοιτάμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό»

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Αυτό το παιχνίδι το περιμένουμε όπως και όλος ο κόσμος, παίρνουμε μηνύματα από όλο τον κόσμο, καταλαβαίνουμε πόσο το θέλουν αλλά και πόσο το θέλουμε κι εμείς. Θα δώσουμε το 100% θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, έχουμε πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση εμείς μαζί με τον κόσμο μας. Όλοι μαζί!»

Για την Εθνική: «Το γεγονός ότι βγαίνω συχνά MVP δεν σημαίνει κάτι για μένα, σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, από κει και πέρα όλοι οι ποδοσφαιριστές θα ήθελαν να κληθούν στην Εθνική. Εγώ αυτή τη στιγμή κοιτάω την ομάδα μου έχουμε ένα κρίσιμο παιχνίδι την Τετάρτη πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην έχουμε πουθενά αλλού το μυαλό μας»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:

[youtube id=”SBv44T3wavo” width=”600″ height=”350″]

ΖΗΝΟΒΙΑ ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X