Ήττα με 3-0 σετ από την Λαμία για την ΑΕΚ που βάζει σε περιπέτειες την παραμονή της

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Λαμία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek lamia vollleyΣε ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι η ΑΕΚ τα βρήκε σκούρα αυτή την φορά απέναντι στην Λαμία (3-0 σετ) και έβαλε σε μπελάδες την υπόθεση παραμονής της στην κατηγορία. Στο +5 πλέον η Λαμία.

«Καταδικασμένη» από τα πολλά λάθη στο πρώτο σετ η ΑΕΚ, κυρίως στο σερβίς, έδωσε το δικαίωμα στην Λαμία να κερδίσει εύκολα το πρώτο σετ με 25-17. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν τέσσερις κερδισμένους πόντους στο σερβίς έναντι 13 των γηπεδούχων. Αν και η εικόνα της ομάδας στο δεύτερο σετ βελτιώθηκε δεν ήταν αρκετό για να εμποδίσει την Λαμία να το κερδίσει 25-19 και να μπει στην συνέχεια με μεγαλύτερη άνεση στο τρίτο και καθοριστικό σετ.

Στο τρίτο σετ η ΑΕΚ «παρέδωσε τα όπλα», η δυσκολία της στην επίθεση σε συνδυασμό με τα αμυντικά λάθη έδωσαν το δικαίωμα στην Λαμία να κερδίσει το παιχνίδι με 25-16. Σε αυτό το σετ η Ένωση είχε την χειρότερη συγκομιδή πόντων από τα δύο προηγούμενα μαρτυρώντας την κακή εικόνα της συνολικά στο παιχνίδι. Πλέον ο κίνδυνος του υποβιβασμού αυξάνεται για την ομάδα του Παπαδόπουλου.

Tα σετ: 25-17, 25-19, 25-16

Δείτε πως μετέδωσε το Enwsi.gr την αναμέτρηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X