Τεσσάρα στο...χαλαρό και τώρα ο Ολυμπιακός

Τεσσάρα στο...χαλαρό και τώρα ο Ολυμπιακός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek-ermionida-αεκ-ερμιονιδαΕίναι ξεκάθαρο τις τελευταίες ημέρες, πως όλη η «κιτρινόμαυρη» κοινωνία ζει και αναπνέει στους ρυθμούς της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό. Η ΑΕΚ είναι μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση των δύο τελευταίων ετών, αλλά νωρίτερα είχε μια υποχρέωση. Εστω και αν όλοι είχαν τη σκέψη στην Τετάρτη, οι «κιτρινόμαυροι» έδειξαν σοβαρότητα και παρά τις πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, είχαν την ποιότητα να πάρουν εύκολα τη νίκη επί της Ερμιονίδας με 4-0.

Το σχήμα που παρέταξε ο Δέλλας είχε πολλές αλλαγές: ο Βούρας έκανε παρθενική εμφάνιση φέτος κάτω από τα δοκάρια, οι Γεωργέας και Πεταυράκης επέστρεψαν στα δύο άκρα, οι Ρόβας και Ντούνης πήραν φανέλα βασικού μετά από καιρό. Μοιραίο, η ΑΕΚ δεν είχε τους αυτοματισμούς που εμφάνισε σε προηγούμενα παιχνίδια της. Αλλωστε, δεν ήταν και εύκολο με τη διπλή ζώνη άμυνας της Ερμιονίδας να κυκλοφορήσει η μπάλα και να υπάρξουν ευκαιρίες.

Η ΑΕΚ στηρίχτηκε στα κέφια των Ντούνη και Μπαρμπόσα, που ταλαιπώρησαν πολύ τους αντιπάλους τους, αλλά και τους Ρόβα, Ανάκογλου που έκαναν πολύ δουλειά στη μεσαία γραμμή αποκτώντας τον έλεγχο του ματς. Με συγκέντρωση στο πλάνο και με οργανωμένο τρόπο, οι «κιτρινόμαυροι» έφταναν κοντά στην περιοχή της Ερμιονίδας. Αγγιξαν το γκολ στο δοκάρι του Ρόβα, είχαν τριπλή ευκαιρία στα διαδοχικά σουτ των Ντούνη και Ανάκογλου.

Η λύση δόθηκε από τον Ανάκογλου, ο οποίος επιβεβαίωσε την εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται. Ο μέσος της ΑΕΚ κινήθηκε έξυπνα και εκμεταλλεύθηκε την ασθενή επέμβαση του Πονηρού στο φάουλ του Μάνταλου, ανοίγοντας με πλασέ το σκορ. Σχεδόν με πανομοιότυπο τρόπο, ήρθε και το δεύτερο γκολ λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου. Αυτή τη φορά ο Ντούνης εκμεταλλεύθηκε το λάθος στην άμυνα της Ερμιονίδας, έκλεψε τη μπάλα και τελείωσε ιδανικά τη φάση και το ματς.

Η ΑΕΚ είχε τελειώσει το θέμα της νίκης. Μπήκε με σοβαρότητα στο δεύτερο μέρος και παρά το σκληρό παιχνίδι των φιλοξενούμενων, ήλεγχε απόλυτα τον ρυθμό. Ο Δέλλας βρήκε την ευκαιρία να δώσει και αρκετό χρόνο συμμετοχής στον Κρισάντους, ενώ λίγα λεπτά έπειτα μπήκε ξανά μετά από καιρό ο Μιγκέλ Κορδέρο. Η ΑΕΚ ανέβασε ρυθμούς και βρήκε ξανά γκολ από τον σούπερ Αραβίδη, που πήρε την ασίστ του Μπαρμπόσα και την κάρφωσε στην εστία του Πονηρού.

Οσο περνούσε η ώρα, ήταν εύλογο πως θα έπεφτε ο ρυθμός του ματς, δίχως βέβαια να κινδυνέψει η ΑΕΚ σε καμία στιγμή. Στα ευχάριστα του ματς και η επανεμφάνιση του Ντακόλ μετά τον τραυματισμό του, σε ρόλο δεύτερου φορ πίσω από τον Κρισάντους. Η ΑΕΚ έψαχνε ακόμα ένα γκολ, με το ενδιαφέρον να περιστρέφεται πλέον κυρίως γύρω από παίκτες: αποθέωση για τον Γεωργέα που πάλευε, χειροκρότημα για τον Βούρα που κρατούσε το μηδέν και αναμονή για τον Κρισάντους που έψαξε το γκολ, αλλά δεν το βρήκε.

Δείτε πως μετέφερε ζωντανά την αναμέτρηση το enwsi.gr πατώντας εδώ

ΑΕΚ (Τ. Δέλλας, 4-2-3-1): Βούρας, Γεωργέας, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Πεταυράκης, Ρόβας, Ανάκογλου (56’ Κρισάντους), Μ. Ντούνης, Μάνταλος (61’ Κορδέρο), Μπαρμπόσα (73’ Ντακόλ), Αραβίδης

Ερμιονίδα (Μ. Σεροπιάν, 4-2-3-1): Πονηρός, Κολόκας, Παπανικολάου, Δωματάς (77’ Κουτσοσπύρος), Ομο, Τούτοριτς, Ταπέ, Σβόγιτς (60’ Συμελίδης), Βλαχόπουλος (67’ Τσακόν), Μηλιώτης,, Παβίσεβιτς

Ο Μιχαηλίδης έδειξε κίτρινη κάρτα στους Γεωργέα (26’), Μ. Ντούνη (84’), Παπανικολάου (36’), Ταπέ (45’)

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X