Ντέρμπι επιβίωσης για την ΑΕΚ στη Λαμία και θέλει μόνο νίκη (19.00, Live enwsi.gr)

Γκούζντα: "Η ΑΕΚ βελτιώνεται, να γίνουμε πιο σκληροί"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

AEK - PAOK VOLLEYLEAGUE (7)Το μεγάλο ντέρμπι για την επιβίωση στην Volleyleague θα γίνει στο «Χαλκιοπούλειο» μεταξύ του Γ.Σ.Λαμία και της ΑΕΚ. Και οι δύο ομάδες μάχονται για τους βαθμούς που θα τους φέρουν σε πλεονεκτικότερη θέση στα πλέι άουτ.  Η Λαμία προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες εντός έδρας νίκες και θέλει να συνεχίσει το σερί και με την ΑΕΚ.

Βρίσκεται στην 11η θέση με 11 βαθμούς σε 18 αγώνες και πιθανό τρίποντο θα δημιουργήσει διαφορά +5 από την Ενωση. Πρέπει να σημειώσουμε ότι έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα για την ομάδα του Παπαδόπουλου παίζουν ρόλο και οι πόντοι και το σκορ. Στον πρώτο γύρο η ΑΕΚ είχε κερδίσει 3-0 σετ (πόντοι 77-61).

Η ΑΕΚ μόνο με νίκη θα έχει ελπίδες για παραμονή αλλιώς θα κινδυνεύσει και με υποβιβασμό χωρίς πλέι άουτ. Έχει μόνο μία νίκη εκτός έδρας στις 25 Οκτωβρίου στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος με 3-0 επί του Άρη, ενώ στη Λαμία έχει να νικήσει 7 χρόνια.

Η αναμέτρηση αυτή θα είναι η 13η μεταξύ των δύο ομάδων στη Volleyleague. Η ΑΕΚ προηγείται στις νίκες με 7-5 αλλά έχει να νικήσει στο «Χαλκιοπούλειο» από το 2008.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X