Ακούστε LIVE μέσω WEB RADIO την περιγραφή του παιχνιδιού ΑΕΚ – Ερμιονίδα (18.30)

Ακούστε LIVE μέσω WEB RADIO την περιγραφή του ματς ΑΕΚ -Χανιά (18.00)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

liveradioΑπό την πρώτη μέρα που βγήκε στον αέρα, το Εnwsi.gr  μεταδίδει διαδικτυακά – ραδιοφωνικά όλα τα παιχνίδια της ΑΕΚ. Απο την 1η Ιανουαρίου του 2013 μέχρι και σήμερα έχετε ακούσει LIVE όλες τις αναμετρήσεις της ομάδας σε πρωτάθλημα και κύπελλο, μέσω του WEB RADIO. Και στην φετινή σεζόν, το enwsi.gr θα βρίσκεται σ’ όλα τα γήπεδα δίπλα στην ΑΕΚ, για να μεταδώσει όλα τα ματς μέσω του web radio.

Σήμερα το enwsi.gr θα βρίσκεται στο Ολυμπιακό Στάδιο και θα μεταδώσει στις 18.30 ζωντανά το ματς της ΑΕΚ με αντίπαλο την Ερμιονίδα.

Στόχος της ΑΕΚ είναι γκολ και θέαμα όπως πάντα στην έδρα της, να ανοίξει την «ψαλίδα» της διαφοράς και να κάνει πρόβα τζενεράλε για το μεγάλο ντέρμπι του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, την Τετάρτη 11 Μαρτίου στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο Τραϊανός Δέλλας έχοντας στο μυαλό του και το ματς με τους «ερυθρολεύκους» προσανατολίζεται σ” ένα σχήμα με αλλαγές, προκειμένου να κρατήσει κάποιους παίκτες του φρέσκους. Στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν οι Κολοβέτσιος και Λαμπρόπουλος, με τους Γεωργέα και Πεταυράκη να παίρνουν θέση στα δύο άκρα. Στην μεσαία γραμμή ο Ανάκογλου θα έχει δίπλα του τον Ρόβα, με τον Γιόχανσον να μένει στον πάγκο, ενώ στην μεσοεπιθετική γραμμή, ο Μάρκος Ντούνης θα πάρει τη θέση του Πλατέλλα και θα παίξει μαζί με τους Μάνταλο, Μπαρμπόσα και Αραβίδη.

Μπείτε στο Enwsi.gr στις 18.30 και ακούστε ζωντανά από το Web Radio την περιγραφή του αγώνα ΑΕΚ – Ερμιονίδα. Στο Ολυμπιακό Στάδιο  θα βρίσκεται ο Κώστας Τσίλης και ο Μανώλης Βογιατζάκης για την ραδιοφωνική περιγραφή και ο Τάσος Καπετάνακος για την γραπτή και μαζί με τον Σταύρο Καζαντζόγλου θα σας μεταφέρουν λεπτό προς λεπτό όλα όσα θα συμβούν πριν, κατά την διάρκεια και μετά το ματς.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X