Προσηλωμένη στον στόχο και στο κομβικό ματς της Πάτρας η "Βασίλισσα"

Προσηλωμένη στον στόχο και στο κομβικό ματς της Πάτρας η "Βασίλισσα"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÓÁÊÏÔÁ  ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÁÅÊ SAKOTA OLYMPIAKOS - AEK (BASKET LEAGUE 2014-2015)H εβδομάδα κύλησε με μεταγραφικές σκέψεις για την ΑΕΚ, η οποία ακόμα παλεύει για να ολοκληρώσει το ρόστερ της, με την απόκτηση παίκτη που αγωνίζεται στο “1”. Όπως έχετε διαβάσει από το enwsi.gr, οι κιτρινόμαυροι προσοαθούν εδώ και μέρες την περίπτωση του Αρμστεντ, ωστόσο τις τελευταίες ώρες τα πάντα στη “Βασίλισσα” κυλούν γύρω από το σημερινό ματς στη Πάτρα.  Που είναι απο τα πλέον κομβικά για τη συνέχεια.

Αν οι κιτρινόμαυροι καταφέρουν να περάσουν το εμπόδιο του Απόλλωνα θα έχουν κάνει ένα μεγάλο βήμα για είσοδο στη τετράδα και θα μπορούν να δουν τη συνέχεια με μεγάλη αισιοδοξία.

Ο Μάρτιος έχει πολλά και κρίσιμα παιχνίδια για την Ένωση, ωστόσο το σημερινό δείχνει πιο σημαντικό. Ο Ντράγκαν Σάκοτα προσπάθησε όλη την εβδομάδα να κρατήσει τους παίκτες προσηλωμένους στον κοινό στόχο. Με απόλυτη συγκέντρωση και δουλειά μέσα στο γήπεδο, οι κιτρινόμαυροι καλούνται να ξεπεράσουν τα όποια εμπόδια και να πάρουν ένα ακόμα ροζ φύλλο αγώνα, στην προσπάθεια που κάνουν για να μπουν στη τετράδα.

Η ομάδα της Πάτρας έχει ρεκόρ 7-2 μέσα στην έδρα της γεγονός που δεν περνάει απαρατήρητο από την κιτρινόμαυρη τεχνική ηγεσία. Άπαντες αντιλαμβάνονται τις δυσκολίες και το καλό είναι ότι ο Σάκοτα έχει όλα τα βαριά “χαρτιά” στη διάθεση του.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X