Παπαδόπουλος στο enwsi.gr: «Δεν δεχόμαστε να ταπεινωθούμε από κανέναν»

Παπαδόπουλος στο enwsi.gr: «Δεν δεχόμαστε να ταπεινωθούμε από κανέναν»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ - ÄÉÏÌÇÄÇÓ (ÊÕÐÅËËÏ 2014-2015)Κάθε φορά νομίζει ότι έχει ζήσει τα πάντα. Νομίζει… Διότι η ΑΕΚ του προσφέρει πάντα εκπλήξεις. Φέτος στα 37 του για πρώτη φορά δεν έχει γήπεδο να κάνει προπόνηση, δεν έχει έδρα για τους αγώνες της.

Το «απλήρωτοι» το έχει ζήσει πολλάκις, συνήθισε πια. Και με όλα αυτά έζησε χθες μια τεράστια αθλητική στιγμή, την οποία δυστηχώς κανένα άρθρο, κανένα video δεν μπορεί να αποτυπώσει. «Αθλος» χαρακτηρίζεται, αν και πάλι μοιάζει φτωχή η λέξη.

Απέναντι σε καλύτερη ομάδα, με την ψυχολογία στα τάρταρα και με μόλις 60-70 οπαδούς σε ένα ακατάλληλο κλειστό, βρήκαν τον τρόπο να γράψουν πάλι ιστορία. Σαν αυτή που γράφουν και γράφουν και γράφουν τόσα χρόνια στην ΑΕΚ. Ένα από τα εκλεκτά μέλη αυτής της παρέας των τρελών του πιο περήφανου τμήματος στην σύγχρονη ιστορία του συλλόγου είναι και ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Μίλησε μετά τον μεγάλο ημιτελικό στο enwsi.gr. Προσπάθησε να βγάλει τις σκέψεις του να γίνουν λόγια. Προσπάθησε να κάνει τα συναισθήματα, προτάσεις. Οσα είπε έχουν τεράστιο ενδιαφέρον για όσα έχουν γίνει, για όσα έγιναν χθες και για όσα σκοπεύουν να κάνουν αυτά τα παιδιά.

«Δεν ξέρω πραγματικά τι να πω… Νομίζω ότι παίρνουμε κάθε μέρα μαθήματα ζωής, στο πως είναι να μην τα παρατάς ποτέ, να μην σκύβεις το κεφάλι και να μην δέχεσαι να ταπεινωθείς ποτέ οποίες και αν είναι οι συνθήκες. Είμαι πολύ υπερήφανος που είμαι μέλος μιας παρέας που κοιτάζεται στα μάτια και συνεχίζει σαν μια γροθιά. Είμαι ευτυχισμένος που τα καινούργια παιδιά θα συνεχίσουν αυτό που χτίσαμε τόσα χρόνια εμείς οι παλιοί γιατί έχουν γίνει ένα με εμάς. Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου για τα προβλήματα γιατί έχουμε γίνει γραφικοί και τα ξέρετε όλοι. Θέλω να πω μόνο ότι αυτό το τμήμα που έχει δώσει την ψυχή του για αυτή την ομάδα να έχει συνέχεια… Το να πούμε κάτι πάλι για το κόσμο νομίζω ότι είναι περιττό. Χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχαμε…»

Για την ιστορία ο μπαμπάς (εδώ και αρκετούς μήνες) Παπαδόπουλος φέτος θα μετρήσει τον Νο 6 τελικό Κυπέλλου στην καριέρα του στην ΑΕΚ και Νο 10 συνολικά.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X