Σε HD μετάδοση το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό

Πείτε μας και τι ώρα σας βολεύει
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

osfp-aek endekades kypelloΠερισσότεροι από 60 χιλιάδες φίλοι της ΑΕΚ θα κατακλύσουν τις εξέδρες του Ολυμπιακού σταδίου για να ενισχύσουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Δέλλα για πρόκριση στην ημιτελική φάση του κυπέλλου. Όλοι όσοι δεν καταφέρουν να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο θα έχουν την ευκαιρία να δουν το ματς στον OTE TV και φυσικά να ακούσουν LIVE όλη την εξέλιξή του μέσω LIVE WEB RADIO από το enwsi.gr. Ο ΟΤΕ TV με ανακοίνωσή του τονίζει για τη συγκεκριμένη “μάχη”:

“Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Την Τετάρτη 11 Μαρτίου (19.00, ΟTE SPORT 1HD) οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των «κιτρινόμαυρων» και των «ερυθρόλευκων» για το εισιτήριο της πρόκρισης στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Λίγο πριν τη σέντρα, ο OTE ΤV, με τη δημοσιογραφική του ομάδα, θα μεταφέρει το κλίμα από τα δύο στρατόπεδα με pre-game εκπομπή στις 18.00, ενώ μετά το σφύριγμα της λήξης θα ακολουθήσει η post-game εκπομπή στον απόηχο της μεγάλης αναμέτρησης”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X