Ο λόγος που ΔΕΝ θα βγουν στα εκδοτήρια τα εισιτήρια για όλο το πάνω διάζωμα

Περιμένουν από τον κόσμο να σταθεί έμπρακτα στο πλευρό της Βασίλισσας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kosmosΗ λέξη “παράνοια” συνεχίζει να χαρακτηρίζει την κατάσταση που επικρατεί στον κόσμο της ΑΕΚ με σκοπό να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για τον αγώνα ρεβάνς της 11ης Μαρτίου κόντρα στον Ολυμπιακό. Τις τελευταίες μέρες η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ ενημερώνει συνεχώς για τα “sold out” που γίνονται απ’ τη μία θύρα στην άλλη, με την τελευταία χρονικά ανακοίνωση της ομάδας να σημειώνει ότι όλα τα εισιτήρια που υπήρχαν στη διάθεση της ΑΕΚ έχουν βρει κάτοχο και ότι πλέον μόνο το Σάββατο θα τεθούν στη διάθεση του κοινού (από τα εκδοτήρια) τα εναπομείναντα εισιτήρια για τις θύρες 24 και 26.

Υπήρχε αρκετός κόσμος που αναρωτήθηκε τι πρόκειται να συμβεί με όλες τις υπόλοιπες θύρες του πάνω διαζώματος, τα εισιτήρια των οποίων δεν έχουν τεθεί στη διάθεση των φίλων του Δικεφάλου. Συγκεκριμένα δεν έχει γίνει η παραμικρή αναφορά στις θύρες 20, 22, 28, 30,32 και 34. Τέθηκε μάλιστα το ερώτημα αν για τον οποιονδήποτε λόγο οι παραπάνω θύρες μείνουν κενές. Το enwsi.gr επικοινώνησε με την ΠΑΕ ΑΕΚ για να δοθεί μια εξήγηση και η απάντηση που δόθηκε είναι ότι τα “μαγικά χαρτάκια” που αντιστοιχούν στις θύρες στις οποίες δεν έχει γίνει αναφορά σε ανακοίνωση της ομάδας έχουν ήδη προκρατηθεί για τις ανάγκες των συνδέσμων τόσο των χωρών του εξωτερικού όσο και της επαρχίας. Έχουν μάλιστα σχεδόν εξαντληθεί. Είναι γνωστό άλλωστε εδώ και καιρό ότι χιλιάδες φίλοι της ομάδας από την περιφέρεια, αλλά και από το εξωτερικό αναμένεται να δώσουν το παρών στο Ολυμπιακό στάδιο προκειμένου να παρακολουθήσουν το ματς με τον Ολυμπιακό στηρίζοντας τους παίκτες του Δέλλα.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X