Η ΑΕΚ των ονείρων (VIDEO)

Η ΑΕΚ των ονείρων (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

nikoloudis-mousouris-νικολουδης-μουσουρηςΟι στιγμές που βιώνει η ΑΕΚ είναι μοναδικές για τα τελευταία χρόνια. Πριν από ένα μεγάλο ντέρμπι, άπαντες βρίσκονται σε εγρήγορση για τη μεγάλη στιγμή. Τώρα βέβαια, υπάρχει αγωνία για την έκβαση του ματς. Αντίθετα, μια μέρα σαν σήμερα του 1978, όταν η Ενωση υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα, άπαντες περίμεναν απλά το σφύριγμα της λήξης και την οριστικοποίηση της νίκης. Οπερ και εγένετο, με την ΑΕΚ να επικρατεί με 2-0 (μόνο) και να εξασφαλίζει ουσιαστικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από Μάρτη μήνα.

Βλέπετε, η ΑΕΚ αύξησε τη διαφορά από τους Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό σε εννιά βαθμούς. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν τον έλεγχο του ματς, δεν αιφνιδιάστηκαν σε τετ α τετ του Υφαντίδη που έβγαλε ο Μουσούρης πάνω στη γραμμή και πήραν προβάδισμα λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Τάσος. Αν και η ΑΕΚ έμεινε με δέκα λόγω αποβολής του Μπάγεβιτς, με μια απίστευτη κούρσα του Μουσούρη από δεξιά – το πρώτο μεγάλο μπακ χαφ του ελληνικού ποδοσφαίρου – πέτυχε και δεύτερο γκολ και καθάρισε τη νίκη και τον τίτλο.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”bjt9Fu4lyOs” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X