"50-50 να πάει στο ΟΑΚΑ ο Μαρινάκης" - Τρεις εισαγγελείς ζήτησε ο Ολυμπιακός

Στα γραφεία της ΕΠΟ Μαρινάκης-Θεοδωρίδης-Βρέντζος για την διαιτησία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

marinakis theodoridis Μαρινάκης ΘεοδωρίδηςΣε εξαιρετικό κλίμα έγινε το πρωί η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα κυπέλλου της 11ης Μαρτίου μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού. Απ’ την πλευρά της Ένωσης έδωσαν το παρών ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Αλέξης Δέδες, ο υπεύθυνος ασφαλείας Γιάννης Μπόμπος και ο υπεύθυνος συνδέσμων Νίκος Χαριτάκης. Τους “ερυθρόλευκους” εκπροσώπησαν ο Σάββας Θεοδωρίδης με τον Κώστα Καραπαπά και τον υπεύθυνο ασφαλείας της ομάδας Νίκο Παναγόπουλο. Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης τόσο εκπρόσωποι της αστυνομίας όσο και του ΟΑΚΑ.

Αρχικά ο κ. Δέδες τόνισε μεταξύ άλλων: “Πρόθεση της ΑΕΚ είναι να μη δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα και να γίνει ένας αγώνας που θα χαρεί όλος ο κόσμος. Στο Καραϊσκάκη μας φιλοξένησαν άψογα και τώρα εμείς θέλουμε να ανταποδώσουμε επί δύο τη φιλοξενία”.

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού ζήτησαν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, αυξημένη παρουσία της αστυνομίας, αλλά και την παρουσία τριών εισαγγελέων, οι οποίοι να βρίσκονται στα αποδυτήρια, πίσω από τους πάγκους και στην εξέδρα. Το αίτημα των “ερυθρόλευκων” πέρασε εν μέρει, αφού όντως θα υπάρχουν στο Ολυμπιακό στάδιο τρεις εισαγγελείς, αλλά όχι στα σημεία που ζήτησαν οι φιλοξενούμενοι. “Το ΟΑΚΑ είναι ένα γήπεδο που πληρεί όλους τους κανόνες ασφαλείας. Υπάρχει τάφρος μετά τις εξέδρες, μεγάλη απόσταση απ’ τις εξέδρες ως τον αγωνιστικό χώρο και δεν θα υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα”, υποστήριξαν οι άνθρωποι της Ένωσης. 

Όπως αναμενόταν ένα από τα θέματα που κυριάρχησαν στη σύσκεψη αφορούσε στην παρουσία ή όχι του Βαγγέλη Μαρινάκη στο ΟΑΚΑ. Αυτό που υποστήριξαν οι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού είναι ότι αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες να παρακολουθήσει από κοντά το ματς ο πρόεδρος της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ είναι μοιρασμένες. Η αίσθηση που άφησαν πάντως στους εκπροσώπους της ΑΕΚ είναι ότι ο Μαρινάκης δεν θα ακολουθήσει την αποστολή των φιλοξενούμενων στο Ολυμπιακό στάδιο.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X