Πω, πω μια ΑΕΚάρα (VIDEO)

Η νέα ΑΕΚ που δημιουργείται από τον Μάσιμο Καρέρα, επιχειρεί να θέσει τις βάσεις για τη σύσταση μιας ομάδας που θα αποδίδει ξανά θεαματικό ποδόσφαιρο. Που θα ικανοποιεί τον κόσμο της, που θα δίνει ελκυστικό θέαμα. Όπως συνέβαινε σε μέρες του χρυσού παρελθόντος της, όταν μετέτρεπε το πιο δύσκολο ματς σε διαδικαστική υπόθεση. Κάτι σαν αυτό που καταγράφηκε μία μέρα σαν σήμερα του 1992, με αντίπαλο τον – άμοιρο – Ηρακλή.

Το παιχνίδι ήταν επαναληπτικός στη φάση των «16», με το πρώτο ματς στο Καυτανζόγλειο να έχει ολοκληρωθεί με 1-1 που άφηνε περιθώρια στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Και όταν το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ, με λίγες καλές στιγμές και από τις δύο ομάδες, οι ελπίδες του Ηρακλή αναπτερώθηκαν για να πετύχει ένα γκολ και να «κλέψει» την πρόκριση.

Φευ. Εκείνη την ΑΕΚ, πώς να την αντιμετώπιζε ο Ηρακλής. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πραγματικό υπερθέαμα με τέσσερα γκολ, ένα δοκάρι και πλήθος ευκαιριών. Με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ (Αλεξανδρής, Μπατίστα, Πατίκας, Σαμπανάντζοβιτς), με τρομερή μπάλα και αποθέωση από τη Νέα Φιλαδέλφεια και τους Ενωσίτες που όρθιοι χειροκροτούσαν την υπερομάδα του Μπάγεβιτς.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X