Καταρρίπτουν κάθε ρεκόρ οι φίλοι της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Καταρρίπτουν κάθε ρεκόρ οι φίλοι της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kosmos oaka aek milanΗ λέξη “πανικός” δεν μπορεί να περιγράψει με ακρίβεια τι συνέβη χθες, πρώτη μέρα της ηλεκτρονικής διάθεσης των εισιτηρίων του αγώνα ρεβάνς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό για την προημιτελική φάση κυπέλλου. Από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι οι φίλοι της Ένωσης μπορούν να εξασφαλίσουν το “μαγικό χαρτάκι” που θα τους δώσει το δικαίωμα να βρεθούν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ την 11η Μαρτίου, επικράτησε ένας διαδικτυακός “χαμός”. Αρχικά το σύστημα μπλόκαρε για λίγη ώρα, επειδή χιλιάδες φίλαθλοι του Δικεφάλου θέλησαν να εισέλθουν μαζικά στο σύστημα διαχείρισης εισιτηρίων. Μέσα όμως σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα επανήλθε για να υποδεχθεί τους οπαδούς της ομάδας.

Στην αρχή ο μέσος χρόνος αναμονής για να καταφέρει κάποιος από το κινητό του, το τάμπλετ ή τον υπολογιστή να μπει στο σύστημα και να διαλέξει τη θέση του ήταν κάτι λιγότερο από μια ώρα, αλλά όσο βράδιαζε τόσο περισσότερο αυξανόταν. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα το γεγονός ότι λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ, για να μπορέσει ένας φίλαθλος της ΑΕΚ να “κλείσει” ηλεκτρονικά το εισιτήριό του θα έπρεπε να περιμένει πάνω από δύο ώρες. Κι όμως οι θέσεις, στις πρώτες ανοιχτές θύρες του Ολυμπιακού σταδίου, γινόντουσαν …καπνός απ’ τους εκστασιασμένους φίλους της ομάδας, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να αγοράζουν εισιτήρια, ακόμα και μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης.

Στα παρακάτω γραφήματα, τα οποία αποτυπώθηκαν χθες λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα, μπορείτε με το κόκκινο χρώμα να δείτε σε κάθε θύρα πόσες θέσεις “κλείστηκαν” κατά τη διάρκεια της ημέρας και με το πράσινο χρώμα, ποιες δεν είχαν ακόμα εξασφαλίσει τον κάτοχό τους. Εννοείται βέβαια ότι όσο περνάει η ώρα τόσο πιο πολύ κοκκινίζει το γράφημα της κάθε θύρας.

thira7 thira7b thira8g thira11a thira11b thira13 thira29a thira29b

Επειδή πάντως υπάρχουν και χιλιάδες φίλοι του Δικεφάλου που δεν είναι εξοικειωμένοι με το συγκεκριμένο σύστημα (το οποίο παρεμπιπτόντως είναι πάρα πολύ εύχρηστο και ασφαλές) από σήμερα ανοίγουν και τα δύο εκδοτήρια εισιτηρίων που βρίσκονται περιμετρικά του Ολυμπιακού σταδίου. Ένα στον σταθμό του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου “Ειρήνη” και ένα δεύτερο επί της οδού Κύμης. Εκεί αναμένεται να παιχτεί η δεύτερη πράξη του “κιτρινόμαυρου” πανικού, με τον κόσμο της ΑΕΚ να δείχνει αποφασισμένος να εξαντλήσει όλα τα εισιτήρια που θα κυκλοφορήσουν, έχοντας ως μοναδικό σκοπό να ενισχύσουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Δέλλα για πρόκριση στην ημιτελική φάση του θεσμού.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X