Μεταμόσχευση στο γόνατο του Μπρέσεβιτς, για να λυθεί οριστικά το πρόβλημα

Η συνέπεια του Ιβάν, η δουλειά του Πανταζή και ο Κροάτης φώναξε ξανά παρών
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

brecevic-μπρεσεβιτςΗ ζημιά που είχε υποστεί ο Ιβάν Μπρέσεβιτς στο γόνατο του ήταν τέτοια, που αν αντιμετωπιζόταν με την ίδια πρακτική αρθροσκόπησης όπως πέρυσι τέτοια εποχή, ήταν δεδομένο πως θα βρισκόταν ξανά σε μερικούς μήνες στο κατώφλι του χειρουργείου. Γι αυτό και το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ προχώρησε σε μεταμόσχευση μηνίσκου και χόνδρου στο δεξί γόνατο του Κροάτη φορ, προκειμένου να αποκατασταθεί μια και καλή το πρόβλημα. Η επέμβαση αυτή έγινε σήμερα από τον επικεφαλής της ιατρικής ομάδας της ΑΕΚ Παντελή Νικολάου, τον γιατρό της ομάδας  Άλκη Καλλιακμάνη και τον καθηγητή ορθοπεδικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Μιχάλη Χαντέ.

Ο Μπρέσεβιτς θα πάρει αύριο εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο και θα μπει στην… αφετηρία της δύσβατης και μακριάς διαδρομής για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Ο χρόνος αποθεραπείας θα είναι μεγαλύτερος σε σχέση με τον περσινό, λόγω της φύσης της επέμβασης. Όμως είναι δεδομένο πως ο Μπρέσεβιτς θα επιστρέψει απαλλαγμένος μια και καλή από το πρόβλημα στο γόνατο. Με την ΑΕΚ να είναι αποφασισμένη να σταθεί στο πλευρό του Κροάτη, σ’ όλη αυτή τη διαδικασία.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X