Ανταμ Τζανετόπουλος, ο 8ος captain της ΑΕΚ

Ανταμ Τζανετόπουλος, ο 8ος captain της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tzanetopoulosΟ Τραϊανός Δέλλας φέτος έχει μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές του. Αποτέλεσμα αυτού πολλοί να έχουν παίξει σε επίσημα παιχνίδια και αναμενόμενα λόγω των αλλαγών αρκετοί είναι και αυτοί που έχουν φορέσει φέτος το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην Ενωση.

Γεωργέας, Κορδέρο, Ανάκογλου είναι οι τρεις «βασικοί» αρχηγοί της ΑΕΚ φέτος λόγω παλαιότητας πια, αν και ακόμη πέντε ποδοσφαιριστές έχουν φορέσει το περιβραχιόνιο του captain στην Ενωση.

Ο Βασίλης Ρόβας στην δεύτερη χρονιά του στην ΑΕΚ το είχε στο μπράτσο σε αρκετά ματς, ενώ ο Βαγγέλης Πλατέλλας το φόρεσε μετά από αλλαγές στο εντός έδρας ματς με την Επισκοπή, όπως ο Δημήτρης Γροντής στον πρόσφατο αγώνα με τον Αχαρναϊκό στο ΟΑΚΑ και ο Σταύρος Πεταυράκς για λίγα λεπτά στον επαναληπτικό με την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο.

Χθες στο Ρέθυμνο ο Δέλλας αποφάσισε μετά την αποχώρηση του Ανάκογλου να το φορέσει ο Ανταμ Τζανετόπουλος για 13 λεπτά. Ο 8ος captain μέχρι στιγμής φέτος και νεότερος.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X