«Κατοστάρα» έπειτα από εννιά χρόνια, το ρεκόρ του «Σάλε», η…απειλή του Ινγκλις

«Κατοστάρα» έπειτα από εννιά χρόνια, το ρεκόρ του «Σάλε», η…απειλή του Ινγκλις
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

english-sakota-ινγκλις-σακοταΗταν θέμα χρόνου να συμβεί. Η ΑΕΚ στελεχώθηκε με παίκτες υψηλού επιπέδου, άρχισε να γίνεται ξανά ανταγωνιστική και πλέον παιχνίδια όπως αυτό με τον Πανελευσινιακό μετατρέπονται σε…ρουτίνα. Και μεγάλη ευκαιρία βέβαια για μεγάλα ρεκόρ, από αυτά που μένουν στην ιστορία και τα είχε ανάγκη η ΑΕΚ έπειτα από χρόνια ανέχειας. Όπως για παράδειγμα η «κατοστάρα» που πέτυχε η «Βασίλισσα», που ήταν η πρώτη έπειτα από εννιά ολόκληρα χρόνια! Η τελευταία φορά που είχε σπάσει το φράγμα των 100 πόντων ήταν το 2006 σε παιχνίδι στο Γαλάτσι με την Λάρισα 103-69!

Μεγάλο ρεκόρ πήγε να κάνει και ο Καρλ Ινγκλις, ο οποίος πέτυχε τους 20 από τους συνολικά 28 πόντους του στην πρώτη περίοδο (!), με 8/9 τρίποντα και έτσι…απείλησε το ρεκόρ του Μπάνε Πρέλεβιτς στην Α1 που έχει «αραχνιάσει» από το 1990 (είχε 10/14, ενώ το 1999 ο Σέιν Χιλ είχε πετύχει ως παίκτης της Νήαρ Ηστ σε ένα παιχνίδι 10/16), αλλά λόγω περιορισμένου χρόνου συμμετοχής δεν το κατέρριψε! Ακόμα και έτσι πάντως, τα οκτώ τρίποντα του Καναδού αποτελούν ρεκόρ στη σεζόν, αφού το προηγούμενο ήταν τα έξι που είχε δυο φορές ο ίδιος, άλλες δύο ο Πεν και από μία οι Τζέιμς και Ελ-Αμίν.

Στα ρεκόρ της ΑΕΚ στη χθεσινή αναμέτρηση και αυτό του Ντράγκαν Σάκοτα. Ο πρωταθληματικός αναμορφωτής της ΑΕΚ έγινε ο 9ος προπονητής στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος (Α’ Εθνική, Α1 και Basket League ΣΚΡΑΤΣ) που έσπασε το «φράγμα» των 200 νικών μετά τους Ιωαννίδη, Ομπράντοβιτς, Ιβκοβιτς, Μαρκόπουλο, Μουρούζη, Ματθαίου, Πεδουλάκη και Αλεξανδρή. Παράληλα, ο «Σάλε» ανέβηκε στην 8η θέση της λίστας των προπονητών με τις περισσότερες νίκες στα χρόνια του επαγγελματικού μπάσκετ (από το 1992), φτάνοντας τις 177 και προσπερνώντας τον Παναγιώτη Γιαννάκη (176).

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X