Κουστένης: "H AEK σε... σκοτώνει"

Κουστένης: "H AEK σε... σκοτώνει"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÄÏÑÊÏÖÉÊÇÓ ÌÉËÏÓÅÂÉÔÓ ÁÅÊ - ÐÁÍÅËÅÕÓÉÍÉÁÊÏÓ  DORKOFIKIS MILOSEVIC  AEK - PANELEFSINIAKOS (BASKET LEAGUE 2014-2015)Ο τεχνικός του Πανελευσινιακού, Τζίμις Κουστένης, τόνισε για το ματς κόντρα στην «Βασίλισσα» και την “βαριά” ήττα στο κλειστό του ΟΑΚΑ «Σήμερα έγινε ένα παιχνίδι όπου το πρώτο λόγο είχαν οι επιθέσεις και αυτό αποτυπώνετε στο σκορ. Η ΑΕΚ έχει πολλούς σκόρερ και αυτό είναι κακό για εμάς καθώς βρεθήκαν όλοι σε καλή ημέρα. Στο ημίχρονο είπαμε να κοιτάξουμε την άμυνα και προσπαθήσαμε να μειώσουμε το σκορ. Έγινε ένα παιχνίδι με πολλούς αυτοματισμούς και ευχάριστο για τον κόσμο. Εμείς έχουμε να δούμε κάποια πράγματα που δεν λειτούργησαν και να κοιτάξουμε το ματς με τα Τρίκαλα. Η ΑΕΚ έχει αλλάξει επίπεδο και πλέον κοιτά στις ψηλές θέσεις, καθώς έχει παίκτες που αν βρεθούν σε καλή ημέρα μπορεί να σε σκοτώσουν».

Για τον Ριβς Νέλσον, που τελικά δεν υπέγραψε στην ομάδα του: «Ο παίκτης αυτός δεν υπέγραψε ποτέ με την ομάδα μας. Είπαμε αν έρθει να έρθει για δοκιμή και αν ταίριαζε να τον κρατάγαμε. Ήρθε έκανε προπονήσεις αλλά δεν ταίριαζε στα χαρακτηριστικά της ομάδας μας. Είμαστε στην αναζήτηση και πιστεύω αύριο ή μεθαύριο θα έχουμε νέο παίκτη».

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X