Περνάει από ...κόσκινο την αγορά της Λατινικής Αμερικής ενόψει καλοκαιριού

Περνάει από ...κόσκινο την αγορά της Λατινικής Αμερικής ενόψει καλοκαιριού
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

luca cicinioΑπό την αρχή της αγωνιστικής σεζόν η ΑΕΚ έχει δείξει ότι ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την ποδοσφαιρική αγορά της Λατινικής Αμερικής. Δεν ήταν μόνο το μεταγραφικό ταξίδι του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στη Βραζιλία για να δει ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών. Γενικά η Ένωση τσεκάρει συνεχώς “άσους” απ’ τη συγκεκριμένη περιοχή. Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν έρθει στην επικαιρότητα τα ονόματα των Σισίνιο και Λούκα. Δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν προταθεί και οι περιπτώσεις τους εξετάζονται απ’ την πλευρά του Δικεφάλου.

Δεν είναι όμως μόνο αυτοί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος έχουν αποφασίσει ως το καλοκαίρι να περάσουν από …κόσκινο τη συγκεκριμένη αγορά, αφού θεωρούν ότι υπάρχουν “λαβράκια”, τα οποία έχουν την ικανότητα να κάνουν τη διαφορά στη χώρα μας και να αποτελέσουν εξαιρετικές κινήσεις ενόψει καλοκαιριού. Όταν δηλαδή η ΑΕΚ θα μετράει αντίστροφα για την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η παρακολούθηση παικτών από τη Λατινική Αμερική αναμένεται να συνεχιστεί και στους επόμενους μήνες, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει κι άλλο ταξίδι του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ, αν χρειαστεί να δει από κοντά όσες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών έχουν προκριθεί απ’ τους υπεύθυνους της ομάδας.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X