Ρουμελιώτης: «Σημαντική νίκη αφιερωμένη στο Μάνθο Μάρκο»

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Ρέθυμνο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

roumeliotisΧωρίς να σχολιάσει αρκετά το παιχνίδι ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανώλης Ρουμελιώτης, μίλησε για την σημερινή αναμέτρηση της Ένωσης και την νίκη της κόντρα στο Ρέθυμνο, την οποία αφιέρωσε στον φροντιστή της ομάδας, Μάνθο Μάρκο. Ο φροντιστής των “κιτρινόμαυρων” παραμένει απλήρωτος εξαιτίας της κακής οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ με αποτέλεσμα να περνάει δύσκολες στιγμές, με τον προπονητή της ΑΕΚ να του συμπαραστέκεται παραδειγματικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μανώλη Ρουμελιώτη:

«Αν και είχαμε κάποια προβλήματα τα καλύψαμε μέσα στον αγώνα και ήμασταν καλοί. Με πίεση στο σερβίς καταφέραμε να πάρουμε ένα σημαντικό τρίποντο. Αφιερώνουμε τη νίκη στον φροντιστή της ομάδας Μάνθο Μάρκο, ο οποίος λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης της Ερασιτεχνικής είναι απλήρωτος εδώ και σχεδόν 1.5 χρόνο με αποτέλεσμα να του κάνουν έξωση από το σπίτι του».

ΖΗΝΟΒΙΑ ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X