Οι σίγουροι και οι … αλλαγές

Δέλλας στους παίκτες του για τα Χριστούγεννα: «Να περάσετε καλά με ... μέτρο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dellas barbosa paiktesΑπό το προπονητήριο στο αεροδρόμιο βρέθηκε η αποστολή της ΑΕΚ, η οποία αυτή την ώρα βρίσκεται στο Ρέθυμνο, ενόψει του αυριανού αγώνα με την Επισκοπή.

Ο προπονητής φανέρωσε σήμερα κάποιες από τις σκέψεις του αναφορικά με την ενδεκάδα που προτίθεται να παρατάξει στο αυριανό ματς με την ομάδα του Βέλιτς. Ωστόσο δείχνει να μην έχει κατασταλάξει απόλυτα, αν κρίνουμε από κάποιες αλλαγές που έκανε κατά την διάρκεια του διπλού που πραγματοποίησε στα Σπάτα.

Αρχικά με την ομάδα των βασικών χρησιμοποίησε τους Μπακάκη , Σοϊλέδη, Λαμπρόπουλο και Κολοβέτσιο στην άμυνα. Στην μεσαία γραμμή τους Ανάκογλου και Γιοχανσον, ενώ η τριάδα που αγωνίστηκε πίσω από τον Αραβίδη αποτελούνταν από τους Μπαρμπόσα, Μάνταλο και Μάρκο Ντούνη.

Οι παραπάνω ποδοσφαιριστές έπαιξαν στο μεγαλύτερο διάστημα της προπόνησης, ωστόσο ο Δέλλας πραγματοποίησε τρεις αλλαγές στη συνέχεια.  Ο Πεταυράκης πήρε την θέση του Σοϊλέδη και ο Ρόβας αυτή του Μπακάκη. Ενώ και ο Βαγγέλης Πλατέλλας αντικατέστησε τον Ντούνη.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X