Μήνυμα για τη «Βασίλισσα» από τον Δουβή: «Η εαρινή αντεπίθεση της ΑΕΚ»

Η επιστροφή της «Βασίλισσας» σηματοδοτείται και μέσω συμμετοχής στην Ευρωλίγκα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aggelopoulos-douvis-αγγελοπουλος-δουβηςΕίναι σαφές εδώ και ημέρες πως η ΑΕΚ έχει αλλάξει επίπεδο και ετοιμάζεται για πτήσεις κορυφής. Ο αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της ΚΑΕ, Σταύρος Δουβής έδωσε το στίγμα της επόμενης μέρας στέλνοντας μήνυμα στον κόσμο για την εαρινή αντεπίθεση της «Βασίλισσας», αρχής γενομένης από την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό.

«Η ΑΕΚ δίνει ακόμη ένα σημαντικό αγώνα την Κυριακή με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό. Η ΑΕΚ σέβεται και υπολογίζει όλους τους αντιπάλους της και το ίδιο θα πράξει και τώρα. Η ΑΕΚ έχει ανάγκη, όμως, τον κόσμο της. Η παρουσία των οπαδών της κρίνεται επιβεβλημένη όσο ποτέ, καθώς η αναμέτρηση αυτή, της 1ης Μαρτίου, αποτελεί την αφετηρία της εαρινής αντεπίθεσης της «Βασίλισσας». Αποτελεί κοινό μυστικό ότι οι στόχοι μας είναι υψηλοί.

Σ’ αυτό το πλαίσιο και οι προσπάθειες που γίνονται για ενίσχυση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα. Ο κόσμος της ΑΕΚ θα πρέπει, λοιπόν, την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό να δώσει βροντερό «παρών» για πολλοστή φορά και να στηρίξει τους παίκτες και τον Ντράγκαν Σάκοτα. Όπως διεμήνυσε πρόσφατα και ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, όλοι μαζί θα πετύχουμε. Όλοι μαζί θα φτάσουμε την ΑΕΚ εκεί, που της αξίζει. Εκεί, που νομοτελειακά την έχει κατατάξει η λαμπρή Ιστορία της», τόνισε στη δήλωση του ο έμπειρος παράγοντας.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X