Ο Κορδέρο ανεβάζει στροφές και ανεβάζει τον πήχη για μία θέση στη μεσαία γραμμή

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

korderoΌταν ο Μιγκέλ Κορδέρο ανακοίνωνε το καλοκαίρι του 2013 ότι θα παραμείνει στην ΑΕΚ και θα παίξει στη Γ’ Εθνική θεωρήθηκε (και όχι άδικα) μεγάλη επιτυχία, αφού ο Ισπανός μέσος ήταν απ’ τους παίκτες που ξεχώριζε με την απόδοσή του ακόμα και κατά τη διάρκεια της χειρότερης σεζόν στην ιστορία της ομάδας. Το ίδιο συνέβη και πέρυσι στα …χωράφια των ερασιτεχνικών ομάδων, ενώ φέτος μπήκε επίσης πολύ δυναμικά και μαζί με τον Ανάκογλου “έδεσαν” στη μεσαία γραμμή. Ο σοβαρός τραυματισμός του στο ματς με τον Φωτήρα στα μέσα Δεκεμβρίου τον έχει κρατήσει εκτός δράσης για περισσότερο από δύο μήνες, με τον Ανάκογλου να αποτελεί πλέον δίδυμο με τον Γιόχανσον στο χώρο του κέντρου και τους δύο παίκτες να ξεχωρίζουν στα περισσότερα παιχνίδια της Ένωσης.

Ο Κορδέρο όμως είναι και πάλι εδώ. Έτοιμος να διεκδικήσει ξανά μια θέση στην αρχική ενδεκάδα, έχοντας αφήσει πλέον πίσω του το πρόβλημα τραυματισμού και αποφασισμένος να αποδείξει σε όλους ως το καλοκαίρι ότι η παρουσία του στην ενδεκάδα είναι απαραίτητη. Τις τελευταίες μέρες ανεβάζει όλο και περισσότερο στροφές στην προπόνηση και ο Δέλλας τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση βλέποντας ότι προσθέτει ξανά μια ιδιαίτερα ποιοτική λύση στη μεσαία γραμμή. Ο “πονοκέφαλος” θα είναι πλέον ποιος θα μείνει εκτός αρχικού σχήματος, απ’ τη στιγμή που τον τελευταίο καιρό και ο Βασίλης Ρόβας είχε απόλυτα θετικές παρουσίες όταν κλήθηκε να αγωνιστεί στη φυσική του θέση στο κένρο.

Με δεδομένο πάντως ότι από το καλοκαίρι θα υπάρχει στο ρόστερ της ΑΕΚ και ο Αντρέ Σιμόες, ανεβάζει τον αριθμό των μέσων και όπως είναι λογικό, οι πάντες θα κριθούν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, μέχρι να παρθούν οριστικές αποφάσεις για το ποιοι θα παραμείνουν ή όχι στην ομάδα. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ο Μιγκέλ Κορδέρο επιθυμεί διακαώς να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο σύντομα σε αγωνιστική δράση, ώστε να καταφέρει να κερδίσει τόσο το χαμένο έδαφος, όσο και τον προπονητή του.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X