Δύσκολα θα υπάρξει συμφωνία με τον Λόρια, ματιές και προς την Ιταλία για τον «άσο»

Ξεκινά από την Ουγγαρία και καταλήγει σε Αργεντινή και Βραζιλία ο "Μίλο"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

milovanovic1-μιλοβανοβιτςΠριν από λίγες ημέρες τον enwsi.gr σας είχε ενημερώσει για το ραντεβού που είχε υπάρξει ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον εκπρόσωπο του Γκιόργκι Λόρια. Στην Ενωση είχαν σχηματίσει θετική εικόνα από τις εμφανίσεις του Γεωργιανού πορτιέρο με τον ΟΦΗ και με δεδομένο πως το καλοκαίρι μένει ελεύθερος, υπήρξε επαφή διερευνητικού χαρακτήρα. Ωστόσο, η υπόθεση δεν φαίνεται πως θα προχωρήσει, δεδομένου πως υπήρξε και απόσταση στο οικονομικό, αλλά και υπάρχουν άλλες λύσεις.

Στην ΑΕΚ αναζητούν έμπειρο γκολκίπερ που θα πλαισιώσει τον Γιάννη Ανέστη και πληροφορίες του enwsi.gr οδηγούν στο συμπέρασμα πως εσχάτως υπάρχουν «ματιές» προς την ιταλική αγορά. Αλλωστε, παραδοσιακά πρόκειται για μια από τις πιο ποιοτικές αγορές για τερματοφύλακες και η Ενωση βρήκε «λαχείο» πριν από λίγα χρόνια με την επιλογή του Σορεντίνο. Και μπορεί να υπάρξει κάτι ανάλογο και τώρα, όπως εκτιμούν στο επιτελείο της ΑΕΚ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X