Ενισχύεται ο ρόλος της «Ενωση Φίλων ΑΕΚ» με την πλειοψηφία των μετοχών της ΠΑΕ

Η πρώτη νίκη του Μελισσανίδη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

melissanidis1-μελισσανιδηςΕίναι τρομερό πως ενώ στην προχθεσινή συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας βγήκαν μαχαίρια και υπήρξαν απίστευτες καφρίλες, υπήρξε ένα σημείο που συμφώνησαν ακόμα και ο Μαρινάκης με τον Αλαφούζο. Αυτό ήταν η εναντίωση στην παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη από τη νέα σεζόν σε ΑΕΚ και ΟΠΑΠ. Θέτοντας ζητήματα αθέμιτου ανταγωνισμού για τον ρόλο του Μελισσανίδη στον οργανισμό που χρηματοδοτεί σε σημαντικό βαθμό το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στην ΑΕΚ ενημερώθηκαν για όσα συνέβησαν στην επεισοδιακή συνεδρίαση της Λίγκας, αλλά δεν έδειξαν καμία ανησυχία. Αλλωστε, είναι γνωστό πως ο Μελισσανίδης δεν έχει καμία ιδιοκτησιακή ή θεσμική θέση με την Ενωση στη νέα εποχή. Ούτε εκείνος, ούτε κάποιο άμεσο μέλος της οικογένειας του έχουν αναλάβει ρόλο, ακριβώς επειδή υπάρχει το ασυμβίβαστο με τον ΟΠΑΠ. Και ήδη, έχει βρεθεί φόρμουλα για να προχωρήσει η διαδικασία.

Ηδη, πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ (με ποσοστό άνω του 33%, αλλά με πληροφορίες να δίνουν το εντυπωσιακό 72%) είναι η «Ενωση Φίλων ΑΕΚ». Πρόκειται για μη κερδοσκοπικό οργανισμό που σταδιακά θα λειτουργήσει ως μορφή εταιρείας λαϊκής βάσης. Επί του παρόντος, η διαδικασία βρίσκεται στα σπάργανα. Πρόεδρος της ΕΦΑ έχει αναλάβει η Αγγελική Αρκάδη, πρόσωπο σεβαστό και αγαπητό σε όλη την «κιτρινόμαυρη» κοινωνία. Μέλη του διοικητικού συμβουλίου είναι δύο τεράστιες προσωπικότητες της ΑΕΚ, όπως ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και ο Νίκος Πανταζής, ενώ συμμετέχουν ακόμα οι Γιώργος Σκρέκης και Στέργιος Γαντζούλας.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X