Ετοιμη να φορέσει τα «καλά» της

Πείσμωσε ο Μάκης για να την κάνει ξανά «Βασίλισσα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aggelopoulos1-αγγελοπουλοςΣτην αρχή φαινόταν απλά ως διακαής πόθος. Οσο περνά ο καιρός όμως, φαίνεται πως απηχεί την πραγματικότητα. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του enwsi.gr, είναι πλέον σχεδόν δεδομένο πως η ΑΕΚ ετοιμάζεται να φορέσει τα «καλά» της και την επόμενη σεζόν να επιστρέψει στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχει ανοιχτή γραμμή του Μάκη Αγγελόπουλου, αλλά και διοικητικών στελεχών της Ενωσης με τα κέντρα αποφάσεων στην Ευρώπη, ώστε να γίνει αυτό εφικτό.

Ο Αγγελόπουλος θέτει ως βασική προϋπόθεση να παίξει η ΑΕΚ στην Ευρώπη, καθώς αυτό θα βάλει ξανά την ομάδα στα κέντρα αποφάσεων και θα την κάνει να ακούγεται στον μπασκετικό χάρτη. Θα προσδώσει το πρεστίζ που είχε ακόμα και σε χαλεπούς καιρούς η «Βασίλισσα», αλλά θα ανοίξει και δρόμους στη μεταγραφική αγορά. Βλέπετε, με άλλη ευχέρεια θα μπορεί να κινηθεί στην αγορά και να συμφωνήσει με παίκτες, έχοντας να παίξει και στην Ευρώπη.

Η συμφωνία για την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου (πιθανότατα στο Euro cup) θα γίνει σε παραγοντικό επίπεδο και την παροχή μιας εκ των wild card που δίνει η ευρωπαϊκή ομοσπονδία. Ωστόσο, η ΑΕΚ θα επιδιώξει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη βαθμολογία, μπαίνοντας στην τετράδα της κανονικής περιόδου και κυνηγώντας την τρίτη θέση στη διαδικασία των πλέι οφ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X