Τα «κόκκινα» αίσχη και ο Θωμάς (VIDEO)

Τα «κόκκινα» αίσχη και ο Θωμάς (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάποια στιγμή ενδεχομένως η 26η Φεβρουαρίου αναδειχθεί σε μέρα αγώνων ΑΕΚ με Ολυμπιακό. Βλέπετε, ούτε λίγο, ούτε πολύ, οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί τέσσερις φορές μέχρι τώρα τέτοια μέρα. Νωρίτερα διαβάσατε από το enwsi.gr όσα συνέβησαν στον επαναληπτικό ημιτελικό κυπέλλου του 1997 με το γκολ του Νικολαϊδη, αλλά δεν είναι η μόνη. Παράλληλα, υπάρχουν τρεις ακόμα αναμετρήσεις στις οποίες έχουν καταγραφεί δύο κόκκινα αίσχη και μία επίδειξη της κλάσης του μεγάλου Θωμά Μαύρου. Ας τα θυμηθούμε χρονικά:

Η πρώτη χρονικά συνάντηση καταγράφεται το 1984. Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια για το πρωτάθλημα. Τα σπρωξίματα στην ομάδα του Πειραιά ήταν συνηθισμένα από τότε και φάνηκε στο πέναλτι που κέρδισαν σε τζαρτζάρισμα του Μανωλά στον Αναστόπουλο. Ωστόσο, όταν υπήρχε Μαύρος στην 11άδα η ΑΕΚ δεν έχανε. Ο Θ(ε)ωμάς ισοφάρισε με ένα απίστευτο γκολ από κόντρα στο πόδι του Παπαδόπουλου και στην πορεία εκμαίευσε το κωμικοτραγικό πέναλτι του Βαμβακούλα και έδωσε μια νίκη γοήτρου στην Ενωση.

Δέκα χρόνια μετά, το ραντεβού των δύο ομάδων ήταν στο Καραϊσκάκη. Με τον Ολυμπιακό να έχει τον γραφικό Αλέφαντο στην τεχνική ηγεσία και να κάνει μπουρλότο το παιχνίδι, μέχρι να τον βγάλει τσαμπουκαδίκικα εκτός γηπέδου ο Δημητριάδης. Μετά, ανέλαβε δράση ο διαιτητής Μαζαράκης. Αφησε την ΑΕΚ με εννιά με αποβολές των Κούτουλα και Σαβέβσκι, άφηνε το παιχνίδι να εξελίσσεται την ώρα που υπήρχαν συνθήκες ζούγκλας (ή κτηνωδίας που λέει και ο Βαγγέλης) στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο, με τον Μπάγεβιτς εκτός εαυτού. Ετσι ήρθε η ήττα με 3-0, που αποτελεί μαγική εικόνα.

Τελευταία αναμέτρηση το 2001. Η ΑΕΚ ήταν γηπεδούχος, αλλά υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό στο Ηράκλειο της Κρήτης, λόγω επεισοδίων για την αναμέτρηση με τον…Ολυμπιακό για το κύπελλο. Ηδη, το ματς ήταν ροντέο και το έκανε ακόμα χειρότερο ο διαιτητής Χέλης. Εστηνε συνεχώς τη μπάλα γύρω από την περιοχή του Μιχαηλίδη και έτσι ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Γιαννακόπουλο και Τζόρτζεβιτς. Η ΑΕΚ μείωσε με φάουλ του Τσιάρτα, πίεσε για την ισοφάριση, αλλά ο Χέλης την κρατούσε μακριά από την περιοχή του Ελευθερόπουλου και ήρθε η ήττα με 2-1.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X