«Πρωτάθλημα και Ολυμπιακός» (VIDEO)

«Πρωτάθλημα και Ολυμπιακός» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÌÁÍÔÁËÏÓ  ÁÅÊ - ÐÁÍÁ×ÁÉÊÇ (FOOTBALL LEAGUE 2014-2015)Αποτελεί το Α και το Ω της κιτρινόμαυρης «μηχανής» και φροντίζει να το επιβεβαιώνει με την παραμικρή ευκαιρία. Ο Πέτρος Μάνταλος μίλησε αποκλειστικά στο enwsi.gr, για το παιχνίδι με τη Παναχαϊκή, για τους προβληματισμούς που έβαλαν στην ομάδα του οι Πατρινοί, αλλά και για την λαχτάρα που υπάρχει, για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Αρχικά ο Μάνταλος εξήγησε τι δεν πήγε καλά στο πρώτο ημίχρονο με την Παναχαϊκή.

«Το πρόβλημα στο σημερινό παιχνίδι ήταν ότι  περιμέναμε μια άμυνα που θα ξεκινούσε από το κέντρο . Η αντίπαλη ομάδα μας πίεσε, μας πίεσε πολύ ψηλά και μας έπιασε απροετοίμαστους ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Νομίζω ότι στο δεύτερο μπήκαμε καλύτερα, δεχτήκαμε κάποιες επιθέσεις, κάποιες ευκαιρίες από την αντίπαλη ομάδα, αλλά νομίζω ότι στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε την απόδοση μας όλοι οι παίκτες, γιατί είχαμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο και δίκαια πήραμε αυτή τη νίκη».

Ο ίδιος ο Μάνταλος αρκετές φορές βγαίνει από τα αριστερά, κάτι που έκανε και στο χθεσινό παιχνίδι. Μάλιστα στη φάση του 2ου γκολ, ξεκίνησε από τα πλάγια, έκανε την κίνηση προς τα μέσα, παίρνοντας την μπάλα από τον Ανάκογλου.

«Βολεύει και μένα να βγαίνω πιο πολύ από τα αριστερά παρά από τα δεξιά, βολεύει και τον Έλντερ να μπαίνει προς τα μέσα, έχουμε και το ελεύθερο από τον προπονητή φυσικά και μπορούμε να αλλάξουμε μέσα στο παιχνίδι».

Ο κόσμος ζητάει την πρόκριση επί του Ολυμπιακού. Αφουγκράζεστε στα αποδυτήρια την λαχτάρα των φιλάθλων για αυτό το ματς;

«Όσο λέμε ότι κοιτάμε πρώτα το πρωτάθλημα και μετά αυτό το ματς, βλέπουμε γύρω μας ότι επικρατεί αυτό το πράγμα, όλοι μιλάνε ,φίλοι τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, όλοι μιλάνε για αυτό το ματς. Σίγουρα και εμείς το σκεφτόμαστε, αλλά προσπαθούμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πρωτάθλημα που είναι ο πρώτος μας στόχος και με το καλό όταν έρθει το παιχνίδι να το δούμε».

Είναι σημαντικό ότι σήμερα αν και δεν έπαιξε καλά κέρδισε;

«Αυτό είναι που μου αρέσει κιόλας. Που η ομάδα στη κακή της μέρα, δεν ήμασταν αρκετά καλοί και κέρδισε, όχι με άνεση αλλά κέρδισε. Κερδίζει εύκολα η ομάδα και στη κακή της μέρα».

[youtube id=”t09EfKtWaLY” width=”600″ height=”350″]

 ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X